Під час тривоги в укритті київської школи обвалилася стеля: відео

Під час тривоги в укритті київської школи обвалилася стеля: відео Скриншот відео зі сторінки Тимура Ткачена

Під час повітряної тривоги 22 грудня в укритті однієї зі шкіл Києва через прорив труби стався обвал стелі. Про це повідомив заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Тимур Ткаченко.

Він опублікував відео, на якому можна побачити момент обвалу стелі. За даними посадовця, в результаті надзвичайної пригоди ніхто не постраждав. Зараз встановлюються деталі події.  

Ткаченко додав, що ремонт у цьому укритті робили за позабюджетні кошти одного з благодійних фондів. 

Ми були в цьому укритті зовсім нещодавно — одразу після його ремонту, який було зроблено за небюджетні кошти благодійного фонду. Як бачимо, до безпеки треба підходити значно ретельніше, — зазначив він.

За даними групи Los Solomas, обвал стелі стався у школі № 229 Солом'янського району. Там опублікували ще одне відео, на якому видно, що спочатку зі стелі потекла вода, а потім вона впала.

На НП вже відреагувала голова Солом'янської РДА Ірина Чечотка. Вона підтвердила, що ніхто не постраждав та пообіцяла згодом повідомити всі деталі.

Одразу після перших повідомлень про надзвичайну подію в одному з навчальних закладів Солом'янського району — комісійно працюємо, разом з представниками благодійного фонду, які проводили тут ремонт. Ніхто не постраждав. Всі деталі згодом. Дякуємо за розуміння, — написала чиновниця.

Нагадаємо, у селі на Київщині облаштували укриття для учнів місцевої гімназії за гроші, виручені з продажу благодійної поштової марки "ПТН ПНХ!". 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації