Під Києвом продають розкішний особняк вартістю 10 мільйонів доларів

Під Києвом продають розкішний особняк вартістю 10 мільйонів доларів Фото: OLX

Одне з українських агентств нерухомості продає розкішний особняк у селищі Козин Київської області у котеджному містечку "Сьоме небо" біля Конча-Заспи. Розташовується в кінці півострова, на 120 сотках розкішного парку з красивим ландшафтним дизайном та виходом до Дніпра. Вартість нерухомості — 10 млн доларів. 

особняк
Фото: OLX

Площа котеджу — 1 тис. кв. метрів. Будинок має п'ять кімнат і розділений на дві частини.  

Перша – житлова – має три поверхи. На першому поверсі розташовані вітальня з каміном, велика їдальня, кухня та санвузол. На другому — три спальні з вбиральнями та санвузлами. А на третьому поверсі — спортзал та кабінет. 

особняк
Фото: OLX

Друга частина будинку нежитлова. В ній облаштовані місця для відпочинку: зимовий сад та велика СПА-зона з басейном, фінською та турецькою саунами, кімнатою відпочинку, душовою та санвузлом. Також у цій частині будинку є господарська зона для прання і прасування, комори, а також зона з усіма зручностями для персоналу. 

особняк
Фото: OLX

Як зазначається в оголошенні з продажу, в будинку виконаний стильний дизайнерський ремонт з дорогими меблями та технікою італійських і американських виробників. 

особняк
Фото: OLX

На території котеджу, яка виходить до Дніпра, є справжня пляжна зона. Берегова лінія становить 240 метрів. Там є великий причал для яхт, власний піщаний пляж, літня кухня з мангалом та "руською" піччю. 

Для тих, кому придбання такої нерухомості задороге, пропонують орендувати будинок. Та і це не дешеве задоволення. Вартість оренди — 17 тис. 700 доларів. 

особняк
Фото: OLX

 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації