Під Києвом відкрився мальовничий парк з англійськими будиночками, водоспадами і кав'ярнею

Під Києвом відкрився мальовничий парк з англійськими будиночками, водоспадами і кав'ярнею Фото: інстаграм @eva_landscape_park

У селі Віта-Поштова, за 10 кілометрів від Києва. відкрилася нова локація для прогулянок — Eva Park. Це великий ландшафтний парк з рослинами із різних куточків світу, водоймами, фотозонами та різноманітними локаціями для розваг. Тут є будиночки в англійському стилі, китайський місток, затишна невеличка кав'ярня, артоб'єкти, кам'яні водоспади, а також живий куточок з павичами.

Загальна територія парку складає понад 25 гектарів. Тут можна не лише прогулятися, а й половити рибу, замовити фотосесію чи орендувати зону для особливих подій.

Також в Eva Park часто проводять цікаві івенти — майстер-класи з живопису, тематичні бранчі, екскурсії, чайні церемонії. З розкладом й анонсами заходів можна ознайомитися на офіційній сторінці парку в інстаграмі.

Частина Eva Park є безплатною. Це зона зі сторони, де працює садовий центр. Вхід на територію авторського парку з японським садом і водоспадами — платний. 

  • ДЕ? Село Віта-Поштова, вул. Звенигородська, 201а
  • КОЛИ? Графік роботи: 08:00 – 18:00. Відвідування парку відбувається за попереднім записом.
  • СКІЛЬКИ? Вхід у парк зі сторони садового центру безплатний. Відвідування авторського парку з японським садом і водоспадами: дорослі — 500 гривень, діти — безплатно, для військових, пенсіонерів, інвалідів, та багатодітних родин діють пільги. Відвідування івентів і організація фотосесій — за додаткову плату. 

Раніше "ТиКиїв" писав, що Чорнобильську зону планують перетворити на туристичний магніт для відвідувачів з усього світу. Детальніше про це читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації