Півдня зі світлом: як діятимуть графіки відключень у Києві й області 25 липня

Півдня зі світлом: як діятимуть графіки відключень у Києві й області 25 липня Фото: pexels.com

У четвер, 25 липня, стабілізаційні відключення електроенергії в Києві та Київській області почнуть запроваджувати тільки ближче до вечора. Про це повідомляють ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Відключення почнуть діяти з 16:00 і триватимуть до 22:00.

Наших клієнтів просимо ощадливо використовувати електроенергію, адже ситуація в енергосистемі залишається складною, — нагадали в ДТЕК.

Енергетики додали, що економне використання електрики має стати щоденною звичкою українців. 

В Укренерго повідомили, що з 16:00 до 22:00 буде діяти одна черга відключень.

Розклад відключень за своєю адресою кияни можуть дізнатися у чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські електромережі або у застосунку "Київ Цифровий". Також там можна залишити заявку на відновлення електроенергії, якщо відключення триває довше, ніж вказано у графіку.

Жителі Київської області можуть дізнатися графік відключень за своєю адресою у чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що в Україні запрацювали кілька пільгових програм для підвищення енергонезалежності споживачів та бізнесу. уряд впроваджує пакет рішень і фінансових програм, які стимулюватимуть розвиток розподіленої генерації енергії та допоможуть українцям забезпечити власну енергонезалежність. 

Також нагадаємо, в Україні запрацювала урядова гаряча лінія "СТРУМ", на яку можна звертатись з питаннями щодо енергетики. Зокрема, там дадуть відповіді на питання зі встановлення альтернативних джерел енергії.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації