PLANET X: TVORCHI анонсували грандіозне шоу в Києві — подробиці

PLANET X: TVORCHI анонсували грандіозне шоу в Києві — подробиці Фото: пресслужба гурту TVORCHI

Український електронний гурт TVORCHI, що представляв Україну на Євробаченні-2023, анонсував велике шоу в Києві. Концерт відбудеться 5 жовтня на таємній локації — його присвятять підтримці нового альбому артистів. Сама платівка вийде дещо раніше — 13 вересня. 

Фото: пресслужба гурту TVORCHI

Planet X — друге велике шоу TVORCHI. Його концепція — життя в паралельному всесвіті, який артисти створили у своєму новому лонгплеї під впливом усіх пережитих емоцій за останні три роки.

Нова музична історія гурту розгортається на невідомій планеті десь у далекому космосі. Кожна пісня тут — це новий епізод, що зачіпає різноманітні теми та почуття: від романтичних мрій до чутливих фантазій, від наївності до відчаю та боротьби, від любові та пристрасті до щирого смутку та фаталізму.

Фото: пресслужба гурту TVORCHI

Глядачів чекає нестандартна локація, яка занурить в таємничу атмосферу космічного простору. А також масштабні світлові рішення, режисерські номери й зіркові гості.

Фото: пресслужба гурту TVORCHI

TVORCHI виконають свої хіти: "Не танцюю", "Іди сюда", "Мова тіла", Falling, "Віч-на-віч", Believe, "Мрійники", а також треки з нового альбому, які під час шоу вперше прозвучать наживо. 

Ми запрошуємо кожного з вас на наше шоу — в подорож на Planet X. Цю планету ми створили через музику та наші треки, вона сповнена таємниць, футуристична і навіть трохи апокаліптична, бо ніхто не знає, що буде далі. Ми хочемо розділити з вами емоції, які нам близькі сьогодні та ті, які залишились у світлому минулому, — кажуть TVORCHI.

Минулого року TVORCHI представили Україну на Євробаченні потужним виступом, де заспівали про сталеві серця українців і посіли шосте місце.

Під час конкурсу разом з United24 TVORCHI вдалося зібрати понад 12 мільйонів гривень на 12 інкубаторів для передчасно народжених немовлят, які вже встановили у лікарнях в містах України. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_1490.JPG - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації