Платформа Inheart створила цифровий військовий меморіал

Платформа Inheart створила цифровий військовий меморіал Фото: "ТиКиїв"

Платформа збереження пам'яті про померлих Inheart запустила цифровий меморіал для військових, що загинули у російсько-українській війні.

На сайті Inheart рідні та близькі загиблих захисників і захисниць можуть створити індивідуалізовану меморіальну сторінку для вшанування пам'яті героїв.

На цих сторінках можна розповісти про життєвий шлях загиблих воїнів, завантажити їхні фотографії та відеоматеріали, а також зафіксувати деталі їхнього бойового шляху та досягнень.

Зображення: Inheart 

Ми переконані, що згадка про наших героїв є нескінченним полум'ям, яке має невпинно палати у душах майбутніх поколінь, — кажуть у Inheart.

Пілотну версію платформи цифрового меморіалу запустили восени минулого року. За перші два тижні її роботи було створено більше як 250 сторінок пам'яті, третина з яких була присвячена загиблим воїнам. Тож, коли команда платформи побачила запит від родин військових, сервіс адаптували під військовий контекст.

Нагадаємо, у застосунку "Дія" запустили нову послугу, за допомогою якої українці можуть подати до міжнародного реєстру збитків заяву про пошкодження або руйнування житла внаслідок російської агресії. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації