Помер відомий український артист Віталій Білоножко

Помер відомий український артист Віталій Білоножко Фото: фейсбук-сторінка Міжнародного фестивалю "Мелодія двох сердець"

Сьогодні, 9 січня, помер народний артист України, засновник і організатор Міжнародного фестивалю родинної творчості "Мелодія двох сердець", один з найвідоміших артистів української естради Віталій Білоножко. Інформацію про смерть артиста підтвердили в Буринській громаді Сумщини звідки він родом.

Сьогодні пішов у засвіти наш земляк, неперевершений співець Мелодії двох сердець – Віталій Васильович Білоножко… Його харизма, щирість і відкритість, якими наче обіймав своїм оксамитовим баритоном, навіки звучатимуть у наших серцях... Для Буринської громади зів'яла квітуча половина саду Віталія Білоножка... — зазначають на офіційній сторінці громади в фейсбуці.

Помер відомий український співак Віталій Білоножко
Фото: Буринська міська рада

Про смерть артиста також повідомляє співак Павло Зібров на своїх сторінках у соцмережах.

Довго не міг зібратись з думками та словами, сльози душать кожен раз…писати ці рядки для мене дуже важко. Сьогодні відійшов у вічність мій друг, справжня Легенда української естради, Народний артист України — Віталій Білоножко. Не віриться, що його оксамитовий бас, тембр якого не можливо сплутати з іншими голосами, ми більше, на жаль, не почуємо наживо, — написав Павло Зібров.

Помер відомий український співак Віталій Білоножко
Фото: фейсбук Павла Зіброва

Віталію Білоножко було 70 років. Він народився 11 червня 1953 року в селі Слобода Буринського району Сумщини. Причини смерті артиста поки не повідомляють.

За десятки років співочої кар'єри артист випустив шість компакт-дисків в Україні, США та Канаді, антологію власної творчості та 12 аудіокасет. У 1999 році разом з дружиною Світланою Білоножко став засновником Міжнародного фестивалю родинної творчості "Мелодія двох сердець" — одного з найпопулярніших музичних фестивалів України.

Фото: фейсбук-сторінка Міжнародного фестивалю "Мелодія двох сердець"

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що на фронті загинув український актор Богдан Колесник. Він був відомий глядачам за ролями у серіалах "СуперКопи", "Опер за викликом", "Топтун", "Маестро" та "Виходьте без дзвінка".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації