Понад 1 млн на ЗСУ: куди пішли гроші, зібрані на премії Blogger Awards 2024

Понад 1 млн на ЗСУ: куди пішли гроші, зібрані на премії Blogger Awards 2024 Усі фото надані пресслужбою премії Blogger Awards

У Києві відбулася щорічна премія Blogger Awards 2024, яка цьогоріч мала суто благодійний характер. На заході зібрали кошти для підтримки українських військових.

Також під час події вшанували пам'ять рідного брата організаторки премії Тетяни Савіцької, який загинув на Донецькому напрямку, захищаючи нашу країну від ворога.

Я щиро вдячна всім, хто долучився до моєї ініціативи та підтримав нас своїми донатами. Завдяки вам ми змогли досягти неймовірних результатів і допомогти тим, хто цього потребує. І так ви стали неоціненним вкладом в перемогу і мирне майбутнє України, — зазначає Савіцька.

0 / 0

На подію завітали топові українські інфлюенсери, артисти, актори та спортсмени. Серед них —  Корячка, Тарас Нестеренко, Дмитро Варварук, Skyler, Cheev, Килиммен, Даша Євтух, Геля Зозуля, Іван Люлєнов, Кенді Суперстар, Анна Сагайдачна, Олена Світлицька, Ольга Атанасова, Денис Берінчик, гурт PROBASS & HARDY й інші.

Під час Blogger Awards 2024 вдалося зібрати понад один мільйон гривень для допомоги ЗСУ. На ці кошти за запитом військових прибрали п'ять квадрокоптерів та позашляховик.

Куди пішли кошти, зібрані на премії Blogger Awards 2024

Нагадуємо, премія Bloggers Award вшановує внесок найвпливовіших особистостей, які своїми діями змінюють світ на краще, популяризуючи благодійність, підтримуючи соціально значущі ініціативи та надихаючи тисячі людей своїм прикладом. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації