Помер актор Василь Кухарський, який зіграв Максима Осу: він отримав поранення на війні

Помер актор Василь Кухарський, який зіграв Максима Осу: він отримав поранення на війні Кадр з фільму "Максим Оса"

Внаслідок важких поранень помер актор та військовослужбовець Василь Кухарський, який виконав головну роль у фільмі "Максим Оса: золото Песиголовця". Про це повідомила його дружина Наталія та пресслужба "Театру на Подолі", де грав Кухарський.

Сьогодні пішов на Небеса мій прекрасний чоловік, справжній воїн, мужній козак, талановитий актор, такий тато, про якого можна просто мріяти — Василь Кухарський. Любий і рідний, миленький котєтко — лети високо. І будь поруч завжди, — написала Наталія Гордій-Кухарська.

У Театрі на Подолі повідомили, що Василь "так і не зміг повернутися до життя" та додали, що пізніше оголосять дату прощання з колегою.

Василь Кухарський приєднався до лав ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення росії. У вересні цього року він отримав важкі поранення внаслідок бойових дій. 2 грудня Кухарському виповнилося 42 роки.

Актор грав у "Театрі на Подолі" з 2008 року. Зокрема, він виконував ролі у виставах "Механічний апельсин", "Сто тисяч", "Ножиці" та інших. Також він був відомий ролями у кіно та на телебаченні. У 2022 році вийшов фільм "Максим Оса: золото Песиголовця" за мотивами українського коміксу, у якому Кухарський зіграв головну роль.

Нагадаємо, 21 листопада помер Олександр Крижанівський — актор, режисер та художній керівник театру на Печерську. Йому було 66 років.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації