Потерпіла у ДТП звинуватила блогерку Квіткову у брехні

Потерпіла у ДТП звинуватила блогерку Квіткову у брехні Фото: інстаграм @kvittkova

Дівчина, потерпіла у ДТП, що сталася за участю Даші Квіткової, заявила, що саме блогерка порушила правила та є винуватицею події, повідомляє ТСН, посилаючись на соціальні мережі Лілії Адаменко, яка була в автівці Tesla.

Дівчина стверджує, що блогерка проїхала на червоний колір світлофора. Тим часом вони на Tesla саме почали рух, адже засвітився зелений колір. Квіткова ж врізалася в їхню автівку.

Квіткова
Фото: соцмережі

О 14:00 Lexus влетів у нас, виїхавши на червоний колір. Насправді Porsche, який їхав з нами з правого боку, можливо, врятував нам життя, зсунувши удар із дверей водія до крила машини. Дітей в авто не було. Ми з Валом, у сусідній машині — пара (дівчина та хлопець) і ця блогерка. Є камери, є свідки. Тут вже відкрито кримінальну справу, бо, на жаль, все ж є постраждала та це зафіксовано, — прокоментувала Лілія.

Лілія Адаменко розповіла, що знайома адвокатка Квіткової, яка одразу приїхала на місце ДТП, переконувала учасників аварії у невинуватості Квіткової.

Квіткова
Фото: соцмережі

Мені не сподобався тон знайомої адвокатки цієї блогерки, яка почала натякати, що це ми вже перевищили швидкість. Хоча це неможливо у цьому разі, бо ми проїхали метрів 20 від старту. Одразу налетіли її захисники, що я не маю права знімати винуватицю ДТП. Два чоловіки, які усе за неї говорили та вирішували, —  стверджує Лілія.

Нагадаємо, 27 серпня на перехресті в районі Академмістечка сталася серйозна ДТП. У масштабній аварії постраждали три елітні автівки — Ford Mustang, Tesla і Lexus. За кермом однієї з автівок була відома блогерка-мільйонниця Даша Квіткова. За її словами, під час повороту на перехресті в неї в'їхали дві автівки. 

Вчора для мене був важкий день, я потрапила у своє перше в житті ДТП, коли їхала в пологовий на виписку Тані (блогерки Тетяни Парфільєвої. — прим. "ТиКиїв"). Я повертала на перехресті, і мені у бік лексуса, за яким я була за кермом, в'їхало дві машини — мустанг і тесла. Як і інші учасники ДТП, я готова нести відповідальність згідно рішення суду та уповноважених органів. Всі обставини події були офіційно зафіксовані поліцією, — заявила Даша Квіткова в сторіс на своїй сторінці в інстаграмі

Даша Квіткова
Скриншот сторіс Даші Квіткової

Однак чи винна Даша Квіткова у ДТП — буде відомо лише після рішення суду.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації