"Повернись живим" та Ribas Hotels Group збирають 15 млн для посилення ППО

"Повернись живим" та Ribas Hotels Group збирають 15 млн для посилення ППО Фото: donate.ribas.ua

Благодійний фонд "Повернись живим" спільно з Ribas Hotels Group запустили "Збір любові" під гаслом "Любиш? Донать" на комплексні апаратні зв'язку (КАЗ) для підсилення ППО.

"Любиш? Донать!" — основний комунікаційний меседж кампанії, адже найкращий вияв любові до рідного міста або села — це донат, який трансформується в захист неба.

"Збір любові" направлений на посилення ППО за допомогою систем КАЗ. КАЗи — це спеціально обладнані повнопривідні вантажівки, розроблені "Повернись живим" і військовими Протиповітряної оборони для підвищення ефективності виявлення, управління, цілевказання між підрозділами протиповітряної оборони. Фактично, це — машина для операторів, яка приймає інформацію від радіолокаційних станцій та передає її засобам ураження ППО.

Ціль збору — придбати (на першому етапі) дві таких установки загальною вартістю 15 млн грн. Долучитись до збору, щоб зізнатися в любові до рідного міста чи села, можна за посиланням.

КАЗи здатні супроводжувати бойові підрозділи протиповітряної оборони за будь-яких обставин та погодних умов. Комплексні апаратні зв'язку приймають інформацію про небезпеку з повітря і за лічені секунди передають їм її. Це — одні з головних машин дивізіонів ППО, адже без зв'язку не виконується жодна задача, — каже заступник директора "Повернись живим" Олег Карпенко.

Також у межах кампанії відвідувачі мережі готелів Ribas Hotels зможуть зробити донат через monobank, залишивши "бойові" в ресторанах або задонатити безпосередньо на сайті. Заплановані різноманітні активності в соцмережах, благодійні гастро-вечері спільно з Асоціацією кулінарів України й ресторанною компанією Restetika та іншими партнерами.

Нагадаємо, "Укрпошта" анонсувала благодійний випуск "Зброя перемоги. Made in UA". У поштовому блоці буде шість марок із зображеннями новітніх зразків зброї українського виробництва. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації