Правила проведення благодійної акції "Творчі люди"

Правила проведення благодійної акції "Творчі люди" Колаж: "ТиКиїв"

Благодійна акція "Творчі люди" (надалі – благодійна акція) є колаборацією Організатора з Партнерами та учасниками, метою якої є допомогти через творчість, а саме: привернути увагу читачів до важливості взаємодопомоги, підтримки для тих, хто сміливо визнає, що її потребує, до свідомої благодійності безпосередньо через спеціально створені благодійні організації, і, в свою чергу, інформаційно висвітлити таланти творчих киян, звернути увагу читачів до чудових робіт наших героїв (творчих партнерів), більше дізнатися про твори мистецтва, що створюються у наші часи, а з часом можуть увійти до культурної спадщини нашого міста.

Організатором, Головним інформаційним спонсором та Виконавцем акції є – редакція медіаресурсу "ТИКИЇВ" (ТОВ "Телерадіокомпанія "КУПОЛ", ЄДРПОУ 13676532, місцезнаходження: м. Київ, вул. Мечнікова, буд. 2, літера А) – надалі Організатор або Виконавець. 
Безпосереднім благодійним партнером акції є Благодійна організація "Благодійний Фонд "Майбутнє для України" (FUTURE FOR UKRAINE), ЄДРПОУ 44776380, місцезнаходження:  01023, Україна,   м. Київ, вул. Мечнікова, буд. 2, офіс 25 (надалі – Благодійний фонд)  
Учасники акції - у благодійній акції можуть брати участь тільки резиденти України віком від 16 років. Особи, яким не виповнилося 16 років, можуть узяти участь в акції з дозволу й відома батьків, адже задонатити можливо лише з поточного банківського рахунку, і отримати подарунок можна лише за наявності паспорта громадянина України (або посвідки на тимчасове/постійне проживання) та ІПН. Ця умова може бути зміненою у окремій номінації залежно від подарунку.

Працівники (в тому числі їх члени сім’ї першого ступеня споріднення) Організатора та партнерів благодійної акції, які будуть залучені для її реалізації,  не можуть брати участь e благодійній акції. 

Перший етап (номінація) благодійного збору ТиКиїв & сестри Фельдман

Творчими партнерами першої номінації благодійної акції є сестри Мішель і Ніколь Фельдман (Sestry Feldman) - співавтори твору, який є основою для оформлення худі - художньої ілюстрації із зображенням ляльки-мотанки.

Період проведення першого етапу благодійного збору в межах акції – з 22 квітня до 16:30 години 03 травня 2023 року.

Подарунки – три унікальні худі з ілюстрацією ляльки-мотанки від художниць сестер Фельдман та “ТиКиїв”. 
Опис худі: худі чорного кольору з ілюстрацією, розмір – універсальний оверсайз (до L). 
Для справедливого розподілу подарунків Організатор прийняв рішення, що учасник може отримати у подарунок тільки одну худі, а отже у разі, якщо один учасник двічі чи більше разів буде обраний рандомно, вибір буде проведено повторно таким чином, щоб кожний щасливчик отримав у подарунок тільки одну худі. 

Умови участі у благодійній акції
Для участі у благодійній акції необхідно: заповнити форму на сторінці, за посиланням та зробити донат на потреби програми Благодійного Фонду GIDNA розміром від 100 грн.
Кількість донатів від одного учасника не обмежена. А отже, більше донатів – більше шансів отримати в подарунок худі.
Усі учасники зобов’язані виконати умови благодійної акції. Учасник, який не виконав хоча б однієї умови з правил благодійної акції, не має змоги попасти в перелік для рандомного відбору щасливчиків, які отримають подарунок. На момент проведення рандомного відбору участь беруть усі учасники, що залишили свої дані та задонатили хоча б один раз суму від 100 грн – виконання цих умов дає їм змогу потрапити до загального списку учасників, з якого буде обрано щасливчиків. 

Пожертви, а також збір і передача даних учасників
В рамках проведення благодійної акції зробити пожертву (донати) на програму GIDNA Благодійного Фонду можна в період  з 22 квітня по 3 травня 2023 року (до 16:30) виключно за посиланням. Прийняття донатів від Учасників здійснюється Благодійним Фондом відповідно до умов Договору публічної оферти про надання благодійної пожертви (з текстом Договору можна ознайомитись на сторінці, через як реєструється участь у благодійній акції). При цьому, враховуючи, що всі отримані кошти використовуються Благодійним Фондом на реалізацію програми GIDNA, приймаючи участь в благодійній акції Учасник погоджується, що пункт 4.9 Договору публічної оферти про надання благодійної пожертви, не застосовується, тобто участь у благодійній акції не передбачає  повернення коштів. 
Розрахунки транзакцій, пов'язаних з переказами коштів відбуваються за посередництвом сервісу фінансового посередництва Fondy, материнською компанією якого є Товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Елаєнс" зареєстроване у м. Києві, вул. Круглоуніверситетська, 14. Ліцензія НБУ на здійснення переказів в національній валюті без відкриття рахунків № 21 від 05 жовтня 2011 р. ( далі – Fondy). Благодійний Фонд не несе відповідальності за платіжні дані, оброблювані Fondy.

Кожен учасник, надаючи свої контактні дані при заповненні форми, визнає та підтверджує свою беззаперечну згоду на опрацювання його персональних даних, в тому числі на передачу Благодійним фондом таких даних безпосередньо Виконавцю благодійної акції, та подальшого використання цих даних Виконавцем з метою:

  • визначення трьох щасливчиків, 
  • публікації імені та прізвища учасника, який став щасливчиком,
  • зв’язку представниками Виконавця з учасником для отримання необхідних даних, копію документів та узгодження деталей передачі подарунку. 
  • відображення даних Переможців у відповідних податкових звітах згідно вимог податкового законодавства України.

Благодійний фонд передає Виконавцю загальний перелік учасників та їх контактні дані 3 травня з 16:30 по 17:00.

Визначення щасливчиків та вручення Подарунків.
Виконавець 3 травня 2023 року о 17:00* із загального переліку учасників, отриманого від Благодійного фонду, за допомогою комп'ютерної програми-генератора (Random.org) визначатиме трьох щасливчиків, які отримають подарунки.

Виконавець здійснює відеозйомку рандомного відбору щасливчиків та протягом 2 годин з моменту визначення публікує на власному сайті та на сторінці в соціальній мережі Imstagram  відео рандомного відбору щасливчиків та імена щасливчиків, які отримують подарунки.  
Протягом двох робочих днів з моменту оголошення щасливчиків, Виконавець надсилає їм листи електронною поштою, що є зверненням для отримання відповідним учасником Подарунку.
Вручення Подарунків відбувається за місцезнаходженням Виконавця (адресу заначено вище), або, за ініціативою учасника, Виконавець надсилає Подарунки поштовим відправленням. Виконавець може забезпечити відправлення Подарунків лише у відділення "Нової пошти" або "Укрпошти". Якщо в населеному пункті учасника немає відділення, можливо погодження надіслання Подарунку адресною доставкою. Подарунки відправляються Виконавцем виключно по території України (крім тимчасово окупованих територій та територій, де проводяться бойові дії). Подарунок не може бути надіслано в іншу країну (навіть якщо учасник є резидентом України, але наразі перебуває на території іншої країни).

Для отримання Подарунка учаснику, якого оголошено щасливчиком, необхідно:

  • а) надіслати відповідь-згоду на отримання подарунку на електронний лист від Організатора про оголошення щасливчиком учасника;
  • б) надати копію паспорта громадянина України (або посвідки на постійне/тимчасове проживання); 
  • в) надати копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера (реєстраційний номер облікової картки платника податків (раніше — індивідуальний податковий номер, ІПН);
  • г) отримати Подарунок безпосередньо за адресою місцезнаходження Організатора в узгоджені дату та час або надати Виконавцеві дані, необхідні для організації відправлення поштою.  

Листування з учасниками, що стали щасливчиками, буде проводитись з електронної пошти Виконавця. Відповіді учасників та усі необхідні документи повинні бути надіслані учасником відповіддю на відповідний лист Організатора - протягом 10 календарних днів з моменту отримання листа (з можливістю за поважних причин дослати копії документів за пунктами «б» та «в» протягом 20 календарних днів з моменту оголошення  щасливчика).

У разі, якщо щасливчиком на отримання Подарунку є особа, що не досягла 16-річного віку або недієздатна особа, то отримувачем подарунку буде один з її батьків або опікун.
Документи, перераховані у пунктах "б" та "в" цього розділу вище, передаються Виконавцю з метою нарахування і перерахування до відповідних бюджетів податків, передбачених податковим законодавством України.

Момент передачі подарунку Виконавець та учасник оформлюють документально письмово.
У разі неотримання Виконавцем у вищевказані строки листа-згоди на отримання Подарунка від учасника та/або документів, необхідних для отримання Подарунка, ненадання контактних даних для відправлення Подарунку, або неотримання Подарунку безпосередньо учасником в узгоджені з Виконавцем день та час, подарунок визнається незатребуваним. При цьому, Подарунок не може бути затребуваний повторно, готівкова грошова компенсація за Подарунок не видається.
Організатор благодійної акції має право розпорядитися незатребуваним Подарунком на свій розсуд.
Учасник, отримуючи Подарунок, усвідомлює, що такий Подарунок є доходом такого учасника та вважається додатковим благом, що відображається у податковому розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь учасника, та сум утриманого з них податку, згідно з вимогами чинного законодавства України. Учасник самостійно вирішує, чи отримувати йому Подарунок, а також йому відомо про наслідки таких дій. 

За результатами отримання Подарунків ми будемо раді отримати від власників унікальних худі  щасливе фото з Подарунком і використати його на сторінках наших соціальних мереж — для того, щоб усі могли бачити щасливчиків і були впевнені у правдивості й реальності умов нашої благодійної акції. 
Якщо учасник благодійної акції залишив неправдиві/неточні дані для контакту (телефон, пошту), Організатор не несе відповідальності за неможливість  вручити Подарунок. Якщо Ви дійсно помилилися при заповнені форми реєстрації, зв’яжіться з Організатором протягом одного тижня (тобто протягом 7 календарних днів) після оголошення результатів. Організатор залишає за собою право ухвалювати подальше рішення стосовно Подарунку. 
Рішення щодо спірних ситуацій, про які не йдеться в цих Правилах, ухвалює на свій розсуд Організатор. На Подарунки не діє гарантія, також немає змоги повернути Подарунок протягом 14 днів. 
Організатор/Виконавець не несе відповідальності за технічні збої, що не залежать від нього і вплинули на перебіг проведення благодійної акції. 
Копії документів потрібні Виконавцеві для податкової звітності, щоб підтвердити, що Подарунок отримали саме ви, а також для того, щоб Виконавець сплатив відповідний податок та збір. 

Загальні та особливі  умови благодійної акції.
Цей документ — єдині легітимні правила. Організатор залишає за собою право змінити ці Правила. Про зміну умов може не попереджатись завчасно, але має бути оголошено в тому ж порядку, в якому було оголошено поточну редакцію Правил.

Організатор акції залишає за собою право змінити подарунковий фонд акції (в тому числі, включити в акцію додаткові подарунки, не передбачені цими Правилами.
Надаючи згоду на отримання Подарунку та надсилаючи необхідні для отримання Подарунку документи/інформацію, відповідний учасник, зокрема, підтверджує свою згоду з наступним:

  • підтверджує свою згоду на здійснення Благодійним фондом та Організатором  благодійної акції (його уповноваженими представниками) і (або) третіми особами за завданням Організатора збору, обробки, зберігання, використання, розповсюдження в цілях проведення благодійної акції отриманих від учасника даних, з дотриманням необхідних заходів захисту таких даних від несанкціонованого розповсюдження. Добровільно надаючи персональні дані про себе, Учасники благодійної акції підтверджують свою згоду на збір, зберігання, використання, обробку та передачу даних Організатором та/або уповноваженими ним особами, які будуть вживати необхідних заходів для захисту таких даних від несанкціонованого розповсюдження. Згода діє протягом визначеного чинним законодавством України строку для зберігання таких документів;
  • Організатор не несе відповідальності за збої в роботі електронної пошти;

Відповідальність за доступ до електронної пошти, на яку надходитимуть персональні дані Переможців, несе Виконавець згідно з порядком, передбаченим чинним законодавством України.

Організатор залишає за собою право не вступати в письмові переговори або інші контакти з Учасниками благодійної акції, окрім випадків, передбачених цими Правилами.

Підтверджуючи свою згоду на отримання Подарунку, Учасник підтверджує повне розуміння умов благодійної акції та повністю погоджується з цими Правилами. 
Учасники протягом строку проведення благодійної акції та по 23:59:59 31 грудня 2023 року включно зобов’язується не висловлюватися негативно щодо цієї благодійної акції, інших учасників, Організатора, партнерів благодійної акції, не розміщувати фото та інформацію, що принижують інших учасників благодійної акції, Організатора, партнерів, не розміщувати інформації, що може нанести шкоду діловій репутації Організатора та партнерів.

Учасник, що порушить вимоги даного пункту, буде позбавлений права брати подальшу участь у благодійній акції, посилатися на свою участь у цій благодійній акції та може бути притягнений до відповідальності відповідно до чинного законодавства України. 
Учасники благодійної акції несуть особисту відповідальність за достовірність наданої ними інформації.

Беручи участь у благодійній акції, Учасник відмовляється від будь-яких претензій, позовів тощо з приводу проведення даної акції, участі Учасника в акції, визначення щасливчиків тощо. 
Виконавець знімає на відео процес рандомного відбору власників подарунків, що є остаточним і незаперечним доказом чесності та відкритості у виборі щасливчиків.

Організатор та партнери благодійної акції не беруть участі в суперечках між учасниками/щасливчиками.
Рішення Організатора з усіх питань, пов'язаних з проведенням благодійної акції, в тому числі щодо результатів визначення щасливчиків у благодійній акції, є остаточним і поширюється на всіх Учасників благодійної акції.

Організатор та партнери не несуть відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діє на території України, інші непідвладні контролю з боку Організатора та партнерів обставини.

Оподаткування вартості Подарунків проводиться відповідно до норм чинного законодавства України за встановленою для такого виду доходу ставкою. Виконавець, відповідно до норм чинного законодавства виконує функції якості податкового агента, проводить нарахування, утримання та перерахування до бюджету податку на доходи фізичних осіб та військового збору з суми  отриманого Переможцем Подарунку та направляє до відповідного податкового органу передбачене законом повідомлення щодо передачі Подарунку Учаснику Акції та утримані податок/збір.
Благодійна акція не є розіграшем, лотереєю чи послугою у сфері грального бізнесу. 
В благодійній акції першого етапу не беруть участі решта проєктів та програм Благодійного фонду. 

Ці правила опубліковано на вебсайті Організатора акції.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації