Продюсер "Скаженого весілля" поділиться секретами кінематографа на ВДНГ

Продюсер "Скаженого весілля" поділиться секретами кінематографа на ВДНГ Фото надане пресслужбою "Київстар ТБ"

В межах кінолекторію на Поляні ВДНГ відбудеться зустріч з продюсером фільмів "Конотопська відьма" й "Скажене весілля" Кирилом Горобцем. 

Чергова лекція кінолекторію від платформи "Київстар ТБ" і Української Кіношколи відбудеться 15 серпня о 19:00. Цього разу спікером стане виконавчий продюсер FILM.UA Group і куратор продюсерської програми в Українській Кіношколі Кирило Горобець.

Серед його проєктів — перший український серіал з прем'єрою на Netflix — "Перші дні", три сезони "Скажених сусідів", фільм "Пограбування по-українськи", дві частини "Скаженого весілля" тощо.

Продюсер Конотопської відьми поділиться секретами кінематографа на ВДНГ

Горобець проведе лекцію на тему "Хто такий кінопродюсер і як ним стати". Він розповість про створення кінопродуктів від ідеї до етапу дистрибуції, поділиться особистим досвідом, дасть поради тим, хто мріє опанувати кіношну професію, й відповість на всі питання слухачів. 

Зареєструватися на лекцію можна за посиланням.

Після лекції на гостей чекає перегляд фільму "Джон Вік" в кінотеатрі просто неба на Поляні ВДНГ. Вхід — вільний. Щоб зайняти місце для сидіння, можна просто придбати будь-що в зоні фудкорту.

Нагадаємо, кінолекторій — це спільний проєкт платформи "Київстар ТБ" й Української Кіношколи. У межах кінолекторію проходять зустрічі з українськими акторами, режисерами, продюсерами та сценаристами, під час яких можна дізнатися більше про особливості кожної з кінопрофесій.  

Медіапартнерами кінолекторію від "Київстар ТБ" є 1+1 media, tsn.ua та "Главред", а також медіа про життя столиці "ТиКиїв".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації