Прогноз на тиждень: якою буде погода у Києві 6-12 листопада

Прогноз на тиждень: якою буде погода у Києві 6-12 листопада Фото: "ТиКиїв"

Перший повний тиждень листопада у Києві розпочнеться з тепла та сонця, проте поступово температура буде знижуватись. Такий прогноз дає Український гідрометцентр.

У понеділок, 6 листопада, вночі пройде незначний дощ, а ось вдень суттєвих опадів вже не прогнозують. Нічна температура становитиме +11 +9, вдень повітря прогріється до +13 +15 градусів. 

У вівторок збережеться суха погода без опадів та з мінливою хмарністю. Вночі буде +7 +5 градусів, а вдень потеплішає до +11 +13. Таку ж температуру прогнозують і в середу, проте вночі та вдень місцями можливий невеликий дощ.

Ближче до вихідних, у четвер та п'ятницю, температура ще трошки знизиться. Вночі обіцяють прохолодні +5 +3, а вдень потеплішає до +8 +10. У четвер вдень місцями може пройти невеликий дощ, а у п'ятницю буде доволі сонячно, із невеликою хмарністю.

За даними sinoptik.ua, вихідні на наступному тижні будуть хмарними, але ще не занадто холодними.

У суботу вдень повітря прогріється до +12. Ближче до вечора прогнозують дощ. У неділю денна температура трошки знизиться до +10, також вдень може йти дощ.

А про те, куди піти у Києві 6-10 листопада читайте у гіді "ТиКиїв". Серед цікавих подій тижня — розмова з Юрієм Андруховичем, музика Metallica та композиторів Ганса Циммера, вистави "Життя — це сон" і "Сімейний альбом".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації