Реконструкція розв'язки на Оболоні: як просуваються роботи та коли відкриють проїзд

Реконструкція розв'язки на Оболоні: як просуваються роботи та коли відкриють проїзд Фото: kyivcity.gov.u

Реконструкцію транспортної розв'язки на Оболоні практично завершили. Відкрити рух зі з'їздами та заїздами на новий шляхопровід планують до кінця літа. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Наразі вже облаштували з'їзди та заїзди транспортної розв'язки, тротуари та велодоріжки. Встановили зовнішнє освітлення, перильну та бар'єрну огорожі, перелаштували інженерні мережі. Також на розв'язці збудували підземний пішохідний перехід з пандусами для маломобільних груп населення.

Зараз працівники продовжують ремонт ділянки проїжджої частини на вулиці Богатирській. Вони розширюють проїжджу частину, облаштовують тротуари та велодоріжки, встановлюють опори освітлення, перелаштовують інженерні мережі. Незабаром мають завершити всі роботи з благоустрою території.

0 / 0

За словами Кличка, реконструкція цієї розв'язки збільшить пропускну спроможність транспортного вузла й зменшить затори у цій частині Оболоні. Також столичний голова нагадав, що проїзд шляхопроводом — вулицею Полярною через Богатирську — відкрили в травні. 

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що аварійний шляхопровід на Новокостянтинівській капітально відремонтують за майже 390 млн грн.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації