Ремонт мосту Метро у наступному році не вплине на роботу червоної гілки, — КМДА

Ремонт мосту Метро у наступному році не вплине на роботу червоної гілки, — КМДА Фото: tov-tob.livejournal.com

У КМДА запевнили, що заплановані на наступний рік роботи з підсилення опор мосту Метро не вплинуть на роботу метрополітену. Про це заявив директор Департаменту транспортної інфраструктури Руслан Кандибор.

За словами посадовця, під час проведення ремонтних робіт червона гілка продовжить працювати у штатному режимі.

У відповідь на інформацію про можливе закриття мосту Метро Кандибор заявив, що "мережею шириться чергова хвиля брехні", яку медіа "поширюють, не розібравшись".

Він додав, що зараз розробляють проєктну документацію щодо підсилення опор мосту Метро, а проведення робіт заплановане на 2024 рік.

На сьогодні розробляється проєктна документація щодо підсилення опор мосту. Уже наступного року заплановано виконання цих робіт. Наголошую, на роботу метрополітену виконання робіт не вплине. Червона гілка метро працюватиме в штатному режимі, — заявив Кандибор.

Зазначимо, що перед цим голова постійної комісії Київради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності Андрій Вітренко допустив, що міст Метро можуть закрити на ремонт, якщо експертиза підтвердить його аварійний стан.

А раніше очільник "Київського метрополітену" Віктор Брагінський визнав, що міст Метро знаходиться у важкому стані та потребує ремонту, але запевнив, що ситуація з ним не є критичною для інфраструктури метро. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації