Розпочався Нацвідбір на Дитяче Євробачення 2024: як подати заявку

Розпочався Нацвідбір на Дитяче Євробачення 2024: як подати заявку Фото: suspilne.media

Стартувало приймання заявок на Національний відбір Дитячого Євробачення-2024. Цього року процедуру спростили. Про це повідомляє "Суспільне Мовлення".

Згідно з правилами, тепер необов'язково мати авторську пісню. Достатньо записати два кавери на популярні хіти та особисте відеопредставлення. Втім, юні автори все ще мають змогу подати на розгляд додаткову авторську пісню за бажанням — проте ця опція ніяк не впливає на можливість пройти до наступного етапу відбору. 

Умови Нацвідбору Дитячого Євробачення-2024:

  • участь можуть взяти діти віком від 9 до 14 років;
  • до участі у відборі допускаються як сольні виконавці, так і гурти, склад яких не перевищує 6 осіб;
  • цьогорічна заявка складається з відеозаписів живого виконання двох кавер-версій популярних пісень в різних стилях та відеовізитівки з представленням юного артиста;
  • за бажанням учасники можуть подати на розгляд додаткову авторську пісню: допускаються демоверсії, які, в разі проходження до фіналу, будуть доопрацьовуватися. Подання авторської пісні не впливає на можливість проходження учасника до наступного етапу відбору — це радше додаткова можливість;
  • у випадку подання учасником додаткової авторської пісні вимогами передбачений хронометраж від 2,5 до 3 хвилин. Крім того, пісня не повинна бути оприлюдненою до 1 травня 2024 року, а її текст має бути щонайменше на 60% україномовним.
  • за результатами загальнонаціонального попереднього відбору до 25 липня буде сформовано лонгліст до 15 учасників, які візьмуть участь у літній "зірковій школі".

Заявки приймаються з 5 червня по 3 липня включно через форму за посиланням.

За результатами навчання у "зірковій школі" та консультацій з експертами оберуть 6 фіналістів Нацвідбору, після — відбуватиметься підготовка пісень, з якими учасники виступлять у фіналі.

Фінал Національного відбору на Дитяче Євробачення-2024 відбудеться у вересні в онлайн-форматі.

Цього року конкурс вперше пройде в Іспанії. Фінал Дитячого Євробачення-2024 відбудеться 16 листопада на арені Caja Mágica в Мадриді. 

Раніше стало відомо, чи дійсно українську делегацію оштрафували на Євробаченні за футболки Free Azovstal Defenders

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації