Рух оновленою ділянкою Кільцевої дороги відкриють за місяць: як просуваються роботи

Рух оновленою ділянкою Кільцевої дороги відкриють за місяць: як просуваються роботи Фото: t.me/vitaliy_klitschko

На Кільцевій дорозі, на ділянці від Жулянського шляхопроводу до повороту на Вишневе, триває капітальний ремонт. Завершити його планують приблизно за місяць, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Ремонт на цій ділянці Кільцевої дороги протяжністю понад 1,5 км розпочали у вересні 2023 року. За словами Кличка, частина ділянок Кільцевої дороги була не на балансі Києва, тому їх довго не ремонтували. Коли ж місто отримало магістраль на свій баланс, її розпочали поступово оновлювати.

Коли відкриють рух оновленою ділянкою Кільцевої дороги
Фото: t.me/vitaliy_klitschko

Станом на зараз дорожники вже завершили влаштування дощової каналізації та вклали щебеневу основу, яка підвищить зносостійкість дорожнього покриття та подовжить термін його експлуатації. Зараз там облаштовують три шари асфальту.

Коли відкриють рух оновленою ділянкою Кільцевої дороги
Фото: t.me/vitaliy_klitschko

За словами столичного голови, капремонт на цій ділянці роблять з урахуванням принципів безбар'єрності. Тож на пішохідних переходах тут понизять бордюри й облаштують тактильну плитку. А на перехресті вулиці Григоровича-Барського з Кільцевою вже встановили пандуси в підземному переході.

Коли відкриють рух оновленою ділянкою Кільцевої дороги
Фото: t.me/vitaliy_klitschko

Рух великою оновленою ділянкою Кільцевої дороги мають відкрити наприкінці літа. А повністю благоустрій на цьому об'єкті завершать у вересні. 

Нагадаємо, раніше Кличко заявив, що рух закритою ділянкою синьої гілки метро між станціями "Либідська" та "Деміївська" можуть відновити вже на початку вересня. Ремонт аварійної ділянки тунелю триває 24/7 та без вихідних.

Читай також: "Вперше за майже 40 років: на Оболоні капітально відремонтують аварійний шляхопровід"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації