Сергій Жадан і Veteranka проведуть "Вечір врятованих життів"

Сергій Жадан і Veteranka проведуть "Вечір врятованих життів" Фото: facebook.com/serhiy.zhadan

Письменник, митець і військовослужбовець Сергій Жадан спільно з рухом Veteranka проведе два особливих літературних вечори у столичному Театрі на Подолі, щоб врятувати життя. 

Подвійний "Вечір врятованих життів" відбудеться 3 серпня, о 16:00 та 19:00. В особливій поетичній атмосфері Жадан прочитає улюблені вірші та познайомить глядачів зі своїми новими творами.

Мета заходу — зібрати мільйон гривень для забезпечення двох медичних служб 13 бригади "Хартія" Нацгвардії України та 92 окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Це допоможе рятувати бійців на найзапекліших ділянках фронту.

Ми не вперше співпрацюємо з рухом VETERANKA. Для мене велика честь допомагати цим мужнім прекрасним людям. Війна триває, про неї не можна забувати. Ми не маємо права на поразку — це наше військо, наша країна і наше майбутнє, — каже Сергій Жадан.  

На гостей вечора очікує автограф-сесія письменника, ексклюзивний мерч з його цитатами, а також аукціон з унікальними лотами.

Квитки на "Вечір врятованих життів" від Сергія Жадана і Veteranka можна придбати за посиланням.

Нагадаємо, інфлюенсерка й амбасадорка ГО "Землячки" Христина Горняк запрошує на благодійний ярмарок ORA CHARITY MARKET. Подія відбудеться в Оранжереї на ВДНГ.

Читай також: "Фестиваль Brave! Factory 2024 проведуть у Києві у серпні: дати"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації