Що відбувається на пошкодженій обстрілами станції "Лук'янівська": фото

Що відбувається на пошкодженій обстрілами станції "Лук'янівська": фото Фото: facebook.com/kyivmetro

У КП "Київський метрополітен" розповіли, як зараз працює станція метро "Лук'янівська", яка буда пошкоджена внаслідок ракетної атаки вранці 29 грудня.

Через вибухову хвилю вже вдруге від початку повномасштабної війни був пошкоджений верхній вестибюль "Лук'янівської". Внаслідок пошкодження вестибюля ніхто не постраждав.

Станція вже відновила роботу для перевезень пасажирів, але вихід у бік вулиці Іллєнка тимчасово зачинений. Натомість працює вихід у напрямку торгового центру "Квадрат".

Що відбувається на пошкодженій обстрілами станції "Лук'янівська"
Фото: facebook.com/kyivmetro

Загалом, розповіли у підземці, під час ранкової масованої ракетної атаки на станціях метро перебували тисячі людей, а під час нічних тривог – понад 2500 людей.

Нагадуємо, що під час оголошення повітряної тривоги працюють на вхід усі вестибюлі 46 підземних станцій. Для більш комфортного перебування на станціях є розкладні стільці, модульні лави та ковдри, також доступний 4G інтернет, — додали у метрополітені.

0 / 0

За даними КМДА станом на 11:40, внаслідок ранкової ракетної атаки у столиці постраждали 23 людей, 20 із них госпіталізували. Одна людина загинула.

Одна з ворожих ракет влучила у дах будівлі недобудованого бізнес-центру в Шевченківському районі, там частково зруйновані поверхи з 8 до 10. 

У Подільському районі через падіння уламків загорілося складське приміщення, у Святошинському — горіли припарковані автомобілі та дах незаселеної новобудови. У Шевченківському загорілися гаражі, кілька людей опинились під завалами пошкодженого уламками ракети складського приміщення.

За даними Повітряних сил ЗСУ, це була наймасовіша атака з повітря на Україні. Загалом ворог випустив 158 ракет та дронів, з них знищили 114.

Нагадаємо, також внаслідок атаки у Києві спостерігається погіршення якості повітря через пожежу в Подільському районі.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації