Що встановлять на Софійській площі в Києві, окрім новорічної ялинки

Що встановлять на Софійській площі в Києві, окрім новорічної ялинки Фото: "ТиКиїв"

Цьогоріч у Києві не планується великих новорічних святкувань, однак на Софійській площі за кошти меценатів встановлять новорічну ялинку. Її прикрасять іграшками та енергозберігаючими гірляндами.

Окрім ялинки, на площі також облаштують фотозону з кількома маленькими ялинками. Вони будуть прикрашені іграшками, які кияни можуть взяти собі на згадку. Єдина умова — зробити донат на підтримку ЗСУ.

Жодних масових святкувань, зокрема розміщення ярмарок, фудкортів та атракціонів не передбачено, зважаючи на безпекову ситуацію.

Та до створення новорічної атмосфери у столиці долучаться київські заклади культури. Комунальні театри у грудні презентують різноманітні новорічні вистави, що будуть цікавими як і дітям, так і дорослим. У музеях проведуть майстер-класи зі створення різдвяної атрибутики та дідуха, презентації українських стародавніх і сучасних колядок та ще багато різних мистецьких і благодійних проєктів. Бібліотеки теж не залишаються поза увагою — там організують святкові флешмоби, благодійні акції, конкурси та майстер-класи для дітей. Про це повідомили на сайті КМДА.

Раніше "ТиКиїв" публікував гід новорічними локаціями Києва. Де можна розважитися дітям і дорослим — дізнавайся тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації