Школи Київщини отримають 6000 планшетів від Франції для навчання дітей

Школи Київщини отримають 6000 планшетів від Франції для навчання дітей Фото: facebook.com/RuslanKravchenkoKyiv

Освітні заклади Київської області отримають майже шість тисяч планшетів для навчання дітей з особливими освітніми потребами та інших цілей. Про це повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко.

Він розповів, що планшети передали Київщині французькі партнери з регіону Іль-де-Франс. Зокрема, до проєкту долучилась волонтерська організація Fédération Nationale de Protection Civile.

Частину планшетів отримають 55 інклюзивно-ресурсних центри та дві їх філії. Техніку будуть використовувати для організації індивідуальних корекційно-розвиткових занять з дітьми, що мають особливі освітні потреби.

Фото: facebook.com/RuslanKravchenkoKyiv

Ще частину гаджетів отримають заклади освіти, де навчається велика кількість дітей в інклюзивних класах. Ними обладнають ресурсні кімнати для занять.

Також планшети передадуть для занять в укриттях шкіл та інших освітніх закладів Київської області та дітям, які тимчасово живуть у Центрах соціально-психологічної реабілітації.

Крім закладів освіти, планшети отримають ЦНАПи Київщини для покращення обслуговування людей з інвалідністю.

Нагадаємо, Бородянській дитячій школі мистецтв присвоїли ім'я фотокореспондента Макса Левіна. Фотографа у березні 2022 року вбили російські окупанти біля села Гута-Межигірська на Київщині.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації