Сюрприз під час перевірки документів: на Київщині хлопець оригінально освідчився коханій

Сюрприз під час перевірки документів: на Київщині хлопець оригінально освідчився коханій Фото: "Укрзолото"

Мешканець Ірпеня оригінально освідчився своїй коханій. Для організації сюрпризу він долучив поліцейських. Про милий розіграш дівчини з цікавим фіналом розповіли у відділі комунікації поліції Київської області.

До патрульних Бучанського управління поліції Київщини з незвичним проханням звернувся хлопець. Він дуже хотів зробити сюрприз своїй дівчині під час пропозиції руки й серця. Правоохоронці погодилися на невеличкий розіграш.

Патрульні спинили автівку, в якій їхала дівчина. Під час перевірки документів хлопець непомітно підійшов за спину коханої. Коли вона повернулася, то побачила коханого з букетом квітів та обручкою.

Ірпінчанин подякував правоохоронцям за те, що допомогли під час однієї з найважливіших подій у його житті. Поліція Київщини завжди поруч із жителями громади: в горі й радості! — пишуть поліцейські.

Раніше "ТиКиїв" писав про освідчення відомого актора Олексія Суровцева своїй коханій Ксенії. Руку і серце він запропонував їй під час відкриття власного притулку для котиків "Бородата котомамуля". Як це було — дивись за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації