Скільки незаконної реклами прибрали з вулиць Києва від початку року

Скільки незаконної реклами прибрали з вулиць Києва від початку року Фото: facebook.com/kyivreklama

Від початку цього року КП "Київреклама" прибрало з вулиць столиці понад 18 тисяч незаконних вивісок та рекламних засобів. Про це повідомили в Управлінні з питань реклами КМДА.

Найбільше незаконно розміщених конструкцій демонтували з фасадів будівель — 11 377 одиниць. Також прибрали 2855 штендерів, 2668 незаконних конструкцій з парканів, 877 наземних конструкцій, 287 рекламних конструкцій з дахів та 129 — з об'єктів транспортної інфраструктури. 

Інфографіка: facebook.com/kyivreklama

Особливо активно комунальники працювали у серпні. За цей місяць загалом демонтували 1905 конструкцій, серед яких було понад 30 незаконних білбордів та сітілайтів.

Роботи проводили в історичній частині столиці. Рекламу демонтували на вулицях Бульварно-Кудрявській, Софіївській, Малій Житомирській, Великій Житомирській та інших локаціях в центрі міста.

Комунальники нагадали, що у Києві діє дизайн-код реклами та вивісок. Він чітко визначає, де і як можна розміщувати такі конструкції. Крім того, розміщення вивіски чи рекламного засобу необхідно оформити в Управлінні з питань реклами.

Нагадаємо, раніше у Департаменті територіального контролю Києва відзвітували, скільки незаконно встановлених тимчасових споруд вони демонтували у місті за три літні місяці.

Читай також: "Комісія Київради підтримала петицію з вимогою повернути на Пейзажну алею скульптуру "Дівчинка на подушках"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації