Скульптури малюків-засновників Києва перевдягли до Дня незалежності США

Скульптури малюків-засновників Києва перевдягли до Дня незалежності США Усі фото: facebook.com/volodymyr.zhuravel

На скульптури маленьких засновників Києва на Поштовій площі надягли нові наряди на честь Дня незалежності США, який відзначають сьогодні, 4 липня. Про це повідомив автор композиції Володимир Журавель.

Скульптуру маленької Либеді одягли як Статую Свободи, що у Нью-Йорку. А Кия, Щека та Хорива — в одяг у кольорах прапора США, з червоно-білими смужками та білими зірочками на синьому тлі.  

0 / 0

Прикрашати скульптури малюків-засновників Києва Журавлю допомагав професор American University Kyiv, що працює у будівлі Річкового вокзалу.

Скульптор подякував США за підтримку України та людей у нашій державі. Він додав, що США — це "країна можливостей для кожного, де свобода і життя людини — найвища цінність".

Віримо, що США зробить все необхідне для перемоги цивілізованого світу над демонічним тоталітаризмом. І допоможе в захисті народу України, — зазначив Журавель.

Нагадаємо, у травні цього року скульптури малюків-засновників Києва вдягли у князівський одяг. Таке вбрання маленькі Кий, Щек, Хорив та Либідь отримали на честь Дня Києва.

Загалом прикрашати ці скульптури під різні події та свята вже давно стало традицією. Раніше їх одягали у вишиванки, медичні халати, костюми янголів та енергетиків, вбрання персонажів Артура Конан Дойла тощо.

Читай також: "У столиці відновили мініскульптурку "Гелікоптер Сікорського"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації