"СЛУХ: Наживо"— великі концерти з українськими незалежними артистами

"СЛУХ: Наживо"— великі концерти з українськими незалежними артистами Фото: пресслужба

СЛУХ — провідне медіа, яке вже понад 5 років робить українську музичну культуру цікавішою, відкриває нові таланти та підтримує український музичний продукт. І запускає серію масштабних концертів.
Перший "СЛУХ: Наживо" відбудеться вже 11 листопада у київському клубі Bel Etage.

Хто виступить на концерті? 

Renie Cares — інді гурт, голос молодого українського покоління. Композиція гурту "Якби" наразі має 1 мільйон 225 тисяч прослуховувань на Spotify, а їхній дебютний альбом "Легка нестерпність буття" — один із найочікуваніших цієї осені. І вони ексклюзивно презентують його на "СЛУХ: Наживо" одразу після виходу.

Ця подія — презентація нашого дебютного альбому, який буде доступний для прослуховування перед концертом. Точно знаю, що буду хвилюватися перед виступом, дуже кайфувати у процесі, а на наступний день впаду в серотонінову яму, — Ірина Панчук, фронтвумен Renie Cares.

Blooms Corda — інді-фанк гурт, що дає світло навіть у найтемніші часи. Їхні пісні можна віднести до джазу та фанку з поетичними текстами Данила Галика. Альбоми гурту постійно входять до списків найкращих українських записів року різних видань і блогерів.

Чимало з тих медіа, які колись писали про музику, зникло, але СЛУХ лишається на плаву, продовжує старатись і висвітлювати події та новини сучасної української сцени. Ця серія концертів — чудова нагода відкрити для себе українську музику, яка відбувається прямо тут і зараз, можливо підтримати виконавців, яких ти вже знаєш, — Данило Галико, фронтмен Blooms Corda.

Як додає Данило, вони  готуются презентувати нові пісні. Мовляв, це буде хороший спосіб зігріти свою душу посеред вже холодного листопада — як для музикантів, так і для глядачів. 

Disappeared Completely — майстри еклектичного інді-року, що змішують електроніку, тріп-хоп і навіть блюз. Їхній дебютний альбом вийшов на французькому лейблі La Belle Musique. Гурт ексклюзивно презентує свій новий драйвовий альбом під назвою Pretty Average. І цього разу розчинитися та повністю зникнути в їхній музиці не вийде, адже це збірка гітарних бойовиків.

Це буде перший концерт після виходу нашого другого повноформатного альбому, який очікується 20 жовтня. У нас новий склад, новий підхід, новий жанр, готуємо навіть фішки з обміном інструментами між учасниками. З новим матеріалом нам дуже подобається виступати, тож на сцені це буде відчутно, — Віталій Шапка, фронтмен Disappeared Completely.

Як розповіли нам у гурті Disappeared Completely — вони готуються показати себе справжніх:

У першу чергу, ми очікуємо отримати максимальне задоволення від концерту, презентуючи наш другий великий альбом. І ми не сумніваємося, що люди зможуть проникнутися нашою відвертістю!

  • ДЕ? Клуб Bel Etage, вул. Шота Руставелі, 16A.
  • КОЛИ? 11 листопада о 18:00 
  • Квитки тут
Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_1490.JPG - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації