Снігопад та пориви вітру: прогноз погоди у Києві та області на 27 листопада

Снігопад та пориви вітру: прогноз погоди у Києві та області на 27 листопада Фото: "ТиКиїв"

Цей тиждень у Києві розпочнеться зі снігу з сильними поривами вітру та незначним морозом. Такий прогноз на сьогодні, 27 листопада, дають синоптики Укргідрометцентру.

Через сильний вітер та складні погодні умови метеорологи оголосили по Києву та області метеорологічне попередження першого (жовтого) рівня небезпеки.

Так, снігопад, який тривав у Києві протягом ночі, продовжиться і вдень. Щоправда, його інтенсивність зменшиться. Можливі хуртовини та ожеледиця на дорогах. Температура буде дещо морозна — на рівні -4 -2 градусів.

Пориви вітру у столиці сягатимуть 17-22 метрів за секунду, а вранці можуть бути до 25 м/с.

У Київській області схожа погодна ситуація — вдень помірний сніг, можливі хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця. Температура по області коливатиметься від -6 градусів морозу до 1 тепла.

Під час сильного вітру киян закликають щільно зачиняти вікна та прибрати з балконів і лоджій все, що може випасти назовні. На вулиці слід триматися якомога далі від рекламних щитів, ліній електропередачі, великих дерев, а також не паркувати поруч із ними авто.

Нагадаємо, через негоду столичним школам рекомендували сьогодні перейти на змішаний формат навчання. Крім того, вранці обмежили в'їзд габаритного транспорту до Києва. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації