Солома, коноплі та глина: у Києві відбулась виставка натуральних будматеріалів

Солома, коноплі та глина: у Києві відбулась виставка натуральних будматеріалів Усі фото: hope-home.info

У столичному Будинку архітектора з 25 до 29 вересня тривала виставка натуральних будівельних матеріалів, організована в межах проєкту "HOPE HOME.НАДІЯ". Метою події була популяризація екологічного будівництва та сталого розвитку в Україні.

Проєкт "HOPE HOME.НАДІЯ" — це ініціатива експрезидентки Університету образотворчих мистецтв Гамбурга Адрієнн Гелер, спрямована на відновлення та розбудову України з використанням сучасних екологічних технологій та матеріалів.

На виставці був представлений широкий спектр натуральних та відновлюваних будівельних матеріалів, які можна використовувати для створення екологічного та комфортного житлового середовища.

Зокрема, відвідувачам продемонстрували цеглу з натуральної глини, утеплювачі для стін із конопляного волокна й очерету, будівельні панелі з костробетону — суміші глини та конопель. 

0 / 0

Гості могли не тільки ознайомитись з представленими матеріалами, але й взяти участь у майстер-класах з їх застосування. Крім того, архітектори та будівельники провели серію лекцій та дискусій про переваги використання натуральних матеріалів у будівництві.

Особливу увагу на виставці було приділено інноваційним технологіям, які дозволяють поєднувати традиційні натуральні матеріали з сучасними будівельними рішеннями. 

Частину представлених на виставці будматеріалів планують використати для відбудови сіл у Миколаївській області, що постраждали через війну. 

Читай також: "У Києві відкрили виставку про історію греків Маріуполя"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації