Соціальний канібалізм чи об'єднання: MÉLOVIN підняв тему ментального здоров'я

Соціальний канібалізм чи об'єднання: MÉLOVIN підняв тему ментального здоров'я Фото: пресслужба MÉLOVIN

Співак MÉLOVIN у своїх соцмережах підняв тему ментального здоров'я українців

@mr.melovin

Я Меловін, і сьогодні про соціальний канібалізм.

♬ оригінальний звук - MÉLOVIN

За словами співака, записати ролик його надихнув твіт відомої журналістки Вікторії Кравчук:

 

Розкажіть матері, яка поховала сина, що у вас немає світла. Розкажіть військовому, який втратив ногу, що у вас немає світла. Розкажіть дівчині, яка вийшла з полону, що у вас немає світла. Розкажіть дитині, яка не знає, як виглядає батько, що у вас немає світла. Розкажіть, – написала Вікторія Кравчук.

За словами MÉLOVIN, цей допис є “маніпуляцією на горі”, а також він може нав’язати людям “комплекс того, хто вижив”.
Артист зауважив — сам він може жити без світла й не скаржитися, адже знає, як важко зараз нашим військовим. Проте є люди, які дійсно потребують цих елементарних речей, і вони мають право про це говорити:

– Чи в нас немає людей з інвалідністю, які отримали її до 2014 року? А зараз… тут і зараз, люди, які повернулися з фронту скаліченими… немає стареньких людей, немає одиноких через війну мам, які мешкають у багатоповерхівках і змушені підніматися нагору з важким візком, дитиною і трьома пакетами? Мені дуже відгукнувся коментар військового під цим постом. Він написав наступне: Невже вони дійсно думають, що нам, військовим, тут стає легше дихати, коли ми знаємо, що наші рідні без електроенергії та базових потреб? Чому нами маніпулюють? – сказав Melovin.

Артист наголосив, що завжди знайдеться людина, якій буде гірше, але це жодним чином не зменшує тих чи інших проблем і закликав перестати звинувачувати одне одного: 

Досить жерти одне одного. Звинувачувати одне одного. Шановне мирне населення в коментарях, об'єднуйтесь, допомагайте! А такі пости це: по-перше, маніпуляція на горі, а, по-друге, найголовніше — нав'язування людям комплексу вижившого, — зауважив співак.

За словами артиста, у нас і так ментально крихке та розгойдане суспільство. Тож, чи на часі зараз звинувачувати одне одного? — поставив риторичне запитання MÉLOVIN.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_1490.JPG - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації