Улюблене місце відпочинку киян: за чим треба їхати у Verholy Relax Park

Улюблене місце відпочинку киян: за чим треба їхати у Verholy Relax Park Фото: Verholy Relax Park

Київ зазвичай кипить та вирує подіями, тому жителі столиці особливо цінують спокійний відпочинок на природі. І не просто з наметами біля вогнища, а з комфортом і європейським сервісом. 

Тому Verholy Relax Park під Полтавою став улюбленим місцем киян. Близько 4 годин їзди зі столиці — і ти в стильному SPA-готелі посеред соснового лісу. Тут гостей чекає справжній релакс та відпочинок від щоденної метушні під спів птахів та коливання гілочок дерев за вікном. Комплекс розташований всього за 10 кілометрів від центру Полтави, на 352-му кілометрі траси Київ — Харків, поворот на село Верхоли, в селі Соснівка. 

Фото: Verholy Relax Park

Verholy Relax Park — це мальовничий простір з якісною інфраструктурою. На гостей чекають стильні готельні номери, мінімалістичні котеджі і просторі шале, авторська кухня від ресторану Food&Forest, сучасний SPA-комплекс, конференц-зали з новітнім обладнанням та кінно-спортивний комплекс з породистими кіньми. 

Гармонія природи 

Дизайн швейцарського шале став лейтмотивом стилю всього комплексу. За простотою і лаконічністю ліній, ретельним підбором натуральних матеріалів і ергономікою організації життєвого простору котеджів і номерів ховається кропітка праця дизайнерів і професійних готельєрів. В оздоблювальних матеріалах та декорі наявна велика кількість натуральної деревини, природного каміння і прозорого скла, щоб атмосфера лісу відчувалася навіть всередині.  

Фото: інстаграм @verholy_relaxpark_poltava

Відпочивальникам пропонують: 

  • відвідування кінно-спортивного комплексу; 
  • Verholy Pool: два вуличних басейни з підігрівом і гідромасажна ванна просто неба, яка працює у будь-яку пору року; 
  • дитяча ігрова кімната, дитячий майданчик, дитячий відкритий басейн з підігрівом; 
  • прокат електросамокатів, велосипедів; 
  • активності: настільний теніс, баскетбол, тренажерна зала; 
  • Relax SPA: критий басейн, джакузі, лазня на дровах, хамам, санаріум та тераса відпочинку; 
  • спа-процедури та масажі. 

Кожен гість готелю, орендуючи номер чи котедж, гарантовано отримує сніданки, румсервіс, послуги з прання, паркінг, відвідування Relax SPA, басейнів і дитячої кімнати. Розміщення у котеджі або шале  ідеально підходить для повноцінного відпочинку, з прекрасною можливістю усамітнення у лісовій хащі.  Інфраструктура заміського комплексу дозволяє, за бажання, майже не перетинатися з іншими гостями, тут дбають про ваш відпочинок, особистий простір та інтимність.    

Фото: Verholy Relax Park

Дизайн готелю продуманий до дрібниць. Він вражає новаторським архітектурним стилем і особливою концепцією "насиченої енергії" з акцентом на природу та здоров'я. Його розробляла українська компанія YodDesign. Багато матеріалів — також локального виробництва та екологічні. Все продумано до деталей: навіть парфумерія в номерах — українська, спеціально розроблена для Verholy Relax Park.

Фото: Verholy Relax Park

Який номер обрати  

У Verholy Relax Park 83 номери: 47 номерів у трьох спальних корпусах, 31 котедж та 5 шале. Номери вміщують від 2 до 4 гостей та розділені на 6 категорій: комфорт, напівлюкс, люкс, делюкс студіо, сімейний люкс та дуплекс. 

Фото: Verholy Relax Park

Котеджі мають наступні категорії: 

  • Premium Cottage — однокімнатні котеджі, розраховані на 2-3 гостей. Кожен має власну терасу з чудовим краєвидом на ліс, озеро чи басейн, залежно від розташування;
  • Premium Lux — двокімнатні котеджі в серці лісу, розраховані на 3 гостей. Мають власну терасу з видом на сосновий ліс;
  • Relax Premium Cottage — трикімнатний котедж посеред лісу, розрахований на 4 гостей. Він має власне патіо та приватну фінську сауну з видом на сосновий ліс;
  • шале №1, 2, 3, 4 — розраховані на 4-6 гостей, кожне має власну територію з джакузі та басейном;
  • шале 5 — розраховане на 6 гостей, має вуличний басейн та власне приватне спа з лазнею, джакузі, басейном та масажним столом, що дозволяє замовити послуги масажу прямо в шале. 

Вартість номерів — від 4 тис. 400 грн за номер категорії "Комфорт". Ціни на котеджі — 9 тис. 400 грн за добу, ціни на шале — від 25 тис. грн. Ціни вказані за перебування у будні дні.

Європейська кухня з українським колоритом

Ресторан Food&Forest пропонує гостям страви європейської кухні з нотками автентичної української рецептури, але у сучасній інтерпретації.  

Фото: Verholy Relax Park

При приготуванні страв використовуються локальні продукти, вирощені у самому готелі та в інших місцях Полтавщини. 

Серед страв меню Food&Forest, які неодмінно треба скуштувати — качана каша. Це локальна страва Полтавщини, про яку мало хто чув, і ще менше тих, хто її куштував. Пшеничне зерно, яке декілька годин викачується в тісті, у поєднанні з соусом із рачків та рапанів із Чорного моря та пудрою з білих грибів, що зібрані в лісі біля готелю, перетворюється на  кулінарний шедевр. 

Качана каша. Фото: Verholy Relax Park

До локальних страв також можна віднести філе судака з кус-кусом із цвітної капусти та кріпною сметаною. Судак, виловлений з Кременчуцького моря, подається з соусом на основі ферментованого чорного часнику. 

Винна та барна карти вражають різномаїттям.  

Фото: Verholy Relax Park

Lobby Bar пропонує гостям широкий вибір вин, свіжозвареної кави та ароматного чаю зі смачною домашньою випічкою й десертами. Розмови під келих вина у вишуканій атмосфері біля живого вогню набувають особливих сенсів. 

Масштабна реновація 

Verholy Relax Park працює з 2015 року. Та рівень сервісу і послуг тут не стоїть на місці. Регулярно в готелі покращують все, що тільки можна покращити. 

Фото: Verholy Relax Park

У 2024 році в готелі провели масштабну реновацію. Що змінилося і як?  

  • Реновація лазні в Relax SPA. 

Восени 2023 року тут провели реконструкції Relax SPA, а саме — лазні з внутрішнім басейном. Стелю лазні зробили з глини, що акумулює тепло і м'яко випромінює довгохвильове тепло, а стіни — із заболоченої вільхи. Зал розділили на індивідуальну парну зі столом для паріння і загальну зону з великими полицями. 

  • Реновація ресторану. 

Наприкінці 2023 року було проведено реновацію ресторану Food&Forest. А саме — збільшено кількість посадкових місць та побудовано великий контактний бар з винотекою. Також була додана нова літня тераса. Загальна кількість посадкових місць збільшена до 150 гостей взимку та до 250 — у теплий період. 

  • Реновація номерного фонду 

Номерний фонд також був оновлений, а саме: реконструйовані декілька котеджів та шале. Також у готелі з'явилися інклюзивні номери, що дає змогу комфортно відпочивати людям з особливими потребами. 

Кінний клуб

Фото: Verholy Relax Park

Усі коні у Verholy — чемпіони. Тобто кожен з них — призер українських чи міжнародних конкурсів. Вони добре виховані та доглянуті. На території працюють досвідчені інструктори, які навчають гостей їзди верхи (це стосується також дітей). Покататися на конях можна спеціально розробленими лісовими маршрутами.   

Соціальні ініціативи 

Verholy Relax Park — це ще й соціально відповідальний бізнес. Власники готелю підтримують важливі ініціативи для розвитку країни та допомоги українцям. 

Одна з останніх ініціатив була реалізована спільно з благодійним фондом Future for Ukraine. Фонд відкрив у Львові розвиваючий хаб для дітей з розладами аутистичного спектра. Verholy Relax Park допоміг у будівництві сенсорної кімнати в хабі.

0 / 0

Це спеціальне релаксаційне приміщення, оснащене різноманітними стимуляторами, які впливають на органи чуття — вуха (слух), очі (зір), вестибулярний апарат дитини. В кімнаті обмежене світло, відмінна шумоізоляція, відсутні гострі кути, м'які стіни та підлога — все для безпеки й комфорту діток. 

Така сенсорна кімната — прекрасний інструмент для реабілітації при тривожних станах, неврозах, затримках психомоторного розвитку, гіперактивності та деяких інших порушеннях. У ній можна проводити 210 занять на місяць. Це 2 тис. 496 корекційних занять на рік.

Для прихильників здорового способу життя та любителів спорту Verholy Relax Park пропонує послугу оренди різноманітного рекреаційного обладнання. На запит можна взяти напрокат: велосипед, гіроскутер, лижі, пограти в настільний теніс чи стрітбол.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації