Столичний Молодий театр 1 вересня відкриває новий театральний сезон

Столичний Молодий театр 1 вересня відкриває новий театральний сезон Фото: пресслужба Молодого театру

Новий 45-й театральний сезон у Молодому театрі розпочинають двома прем'єрами —  "Кролик Гарві" та "Королева краси" режисера-художнього керівника Молодого театру Андрія Білоуса.

Вистава "Королева краси" про те залишити чи залишитися? Цей вибір постав перед мешканцями маленького ірландського містечка. Дивовижна природа за вікном тішить око, але постійна нестача роботи і грошей штовхають з дому.

Вистави
Фото: пресслужба Молодого театру

А ще — гостре болюче почуття самотності. Куди їхати? Хтось обирає скитання Лондоном поміж непривітними до ірландців англійцями. Інші шукають щастя в далекій Америці. Чи знайдуть?

Вистави
Фото: пресслужба Молодого театру

Вистава про душевну порожнечу та відчуття непотрібності, що огортає міцним коконом безнадії. На одній із вечірок-проводів Морін Фолан, в житті якої є лише стара егоїстична мати, зустрічає чоловіка, який дарує їй надію на щастя. Покинути б усе і поїхати за ним у Бостон! Так мало часу на роздуми. Так багато перепон на шляху до мрії…

Вистави
Фото: пресслужба Молодого театру

У виставі грають Марина Шеляг, Наталія Кленіна, Ігор Лагай, Сергій Пащенко.

Це філософська притча, в якій зовсім мало гумору і забагато сліз. За останні роки, напевно, в мені накопичилося забагато болю, який мені захотілося виплеснути. І ця історія якнайкраще для цього підходить, —  прокоментував свою нову роботу режисер Андрій Білоус.

У виставі "Королик Гарві" головні ролі виконують  Олексій Вертинський та Ліля Ребрик.

Вистави
Фото: пресслужба Молодого театру

Вона розкриває питання: — Чи легко жити в світі дорослих, якщо в душі ти дитина?

Головний герой бачить неіснуючого велетенського білого кролика, якого вважає своїм другом. Через це Елвуда називають божевільним, смішним і дивакуватим. Але що таке "бути нормальним" у нашому світі? За завісою гумору, дотепів і кумедних ситуацій ти знайдеш відповіді на серйозні питання про людську толерантність, доброту і щирість.

Вистави
Фото: пресслужба Молодого театру

Мері Чейз написала "Гарві" у 1944 році. П'єса одразу стала бестселлером, витримавши рекордну кількість показів на Бродвеї. Авторка отримала за неї Пулітцерівську премію, а екранізація "Гарві" премію "Оскар".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації