Стрічка українського режисера Костянтина Коновалова "Фортеця Хаджибей" отримала нагороду у США

Стрічка українського режисера Костянтина Коновалова "Фортеця Хаджибей" отримала нагороду у США Кадр із картини "Фортеця Хаджибей"

Історико-пригодницький фільм відзначили на Міжнародному кінофестивалі Oniros Film Awards у США. Про це повідомили у Держкіно.

Картина отримала нагороду у номінації "Найкращий саундтрек", а отримав її композитор стрічки Мустафа Язиджіолу.  

Сюжет картини розповідає про події під час російсько-турецької війни, битви якої точаться за Північне Причорномор’я. Козаку Андрію необхідно доставити до Стамбула важливі дані, а для цього йому потрібно визволити із катівні коменданта фортеці Хаджибея. Разом із Фатімою, донькою полоненого, він відважується на ризикований план. 
 
Спеціально для зйомок картини на території Одеської кіностудії побудували локації – турецький дворик і таверну. Зйомки ключових сцен фільму проводилися на території Білгород-Дністровської фортеці. 

Oniros Film Awards – Міжнародний щомісячний кваліфікаційний конкурс IMDb. Він проводиться в Нью-Йорку кожні три місяці. Метою фестивалю називають бажання відкривати високоякісні та амбітні фільми, а також просувати роботи кінематографістів. 
 

 
 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_8596.JPG - Дмитро Бачинський
Редактор новин та SMM ТиКиїв. Люблю говорити про важливе для Києва достовірно та швидко.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації