Сценарист "Мавки" навчить киян писати вдалі сценарії

Сценарист "Мавки" навчить киян писати вдалі сценарії Фото: Київстар ТБ

Киян запрошують на кінолекторій, який проведе відомий сценарист і куратор сценарної програми Української Кіношколи Ярослав Войцешек. Про це повідомили організатори заходу Київстар ТБ.

У кінотеатрі просто неба на ВДНГ усі охочі зможуть дізнатися, як навчитися писати успішні сценарії. А також чому одні ідеї стають блокбастерами та мають шалену популярність у глядачів, а інші проходять в кінопрокаті зовсім непоміченими. Ярослав Войцешек розповість, чому сценарій — це проста формула, в якій є сталі елементи, та чому попри всю простоту так важко створити хорошу історію для кіно.

Подія буде цікава як тим, хто планує вивчати сценарну майстерність, так і тим, хто просто любить кіно та хоче знати більше про процес його створення, — розповіли організатори.

Після лекції на відвідувачів чекає кінопоказ. Вхід на нього вільний. Щоб потрапити на перегляд фільму та зайняти місце для сидіння, можна просто придбати будь-що поруч у зоні фудкорту. 

Кінотеатр просто неба оснащений генератором, тому стабілізаційні вимкнення світла не стануть на заваді лекції та перегляду фільму. Також для комфорту відвідувачів на майданчику є накриті зони, що вбережуть від сонячних променів і дощу.

  • ДЕ? Кінотеатр просто неба на Поляні ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1
  • КОЛИ? 29 липня, 19:00
  • СКІЛЬКИ? Вхід вільний.

Медіапартнерами кінолекторію від Київстар ТБ стали 1+1 media, tsn.ua та Главред, а також медіа про життя столиці ТиКиїв. 

  • Ярослав Войцешек — автор сценаріїв для низки популярних українських кінопродуктів: фільму про помсту окупантам "Конотопська відьма", 3D-анімаційного фентезійного фільму "Мавка. Лісова пісня", американсько-українського історичного екшену "Захар Беркут", пригодницького фільму-фентезі "Сторожова застава" та багатьох інших успішних українських стрічок.

Раніше "ТиКиїв" розповідав про те, як живе кіностудія ім. О. Довженка під час війни.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації