Студія MAKHNO оновить "Народний Дім Україна": ось як він виглядатиме

Студія MAKHNO оновить "Народний Дім Україна": ось як він виглядатиме Усі зображення: студія MAKHNO

Студія дизайну та архітектури MAKHNO анонсувала колаборацію з простором українських сувенірів та вишитого одягу "Народний Дім Україна", що розташований на Ярославовому Валу, біля Золотих Воріт.

"Народний дім Україна" вважається першим магазином автентичних українських товарів. Тут, на площі 150 квадратних метрів, розміщена найбільша колекція сувенірів з глини, дерева, металу, подарунків, керамічного посуду, народного одягу, ікон та книг виготовлених у різних регіонах країни.

Коли дизайн приміщення простору вирішили оновити згідно з сучасними тенденціями, які б водночас транслювали цінність української традиції, втілити її запропонували саме студії MAKHNO.

Команда проєкту презентувала бачення оновленого "Народного Дому" у новітньому українському стилі, у якому стіни як у хаті-мазанці, дерев'яні конструктиви, природні матеріали та кольори поєднані за принципами сучасного функціонального мінімалізму.

0 / 0

Ми вирішили, що простір, де виставлені мистецькі вироби, сам має стати певною мірою артоб'єктом. При тому не забирати на себе увагу, а радше формувати правильний контекст і настрій, — кажуть у команді проєкту.

Там додають, що оновлений простір буде присвячений сучасній та прогресивній українській ідентичності, яка проростає з глибокої традиції. А ще він буде дуже фотогенічним.

0 / 0

Відкриття нового інтер'єру "Народного Дому Україна" має відбутися вже найближчим часом.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що пошкоджені внаслідок російських обстрілів "хрущовки" та "панельки" в Бучі на Київщині відбудовують за допомогою конструктора фасадів, який розробили архітектори. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації