Таню Муіньо стала режисеркою виступу Alyona Alyona та Jerry Heil на Євробаченні 2024

Таню Муіньо стала режисеркою виступу Alyona Alyona та Jerry Heil на Євробаченні 2024 Фото: eurovision.tv

Українська кліпмейкерка Таню Муіньо стала режисеркою сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil, які представлять Україну на Євробаченні 2024. Про це в інтерв'ю виданню Billboard розповіли артистки.

Уродженка Одеси Таню Муіньо відома співпрацею з популярними світовими зірками. Вона знімала кліпи для Гаррі Стайлза, Lil Nas X, Кеті Перрі, Cardi B, Дженніфер Лопес, Dua Lipa, The Weeknd та інших. Тепер вона займається постановкою виступу alyona alyona та Jerry Heil на Євробаченні.

Можете собі уявити, що ми відчували, коли зрозуміли, що будемо працювати з нею. Вона надзвичайно талановита, і те, що вона робить — надзвичайно важливо для нас. Адже вона не тільки талановита українка, яка почала працювати в Голлівуді, але вона зробила дещо, чого раніше ніхто не робив у музичній індустрії, і ми дуже пишаємося нею, — каже Jerry Heil.

Вона — частина нашої культури. Тож це союз українських дів, — додала alyona alyona.

Артистки кажуть, що для них важливо, щоб люди в інших країнах розуміли, що в Україні є не лише війна, а й живуть такі ж люди. І щоб іноземці дізнавалися про нашу культуру і слухали нашу музику.

Також співачки розповіли про значення їхньої конкурсної пісні Teresa & Maria. Jerry Heil каже, що українські жінки "тримають на своїх плечах такий важкий світ, і їм все ще вдається бути дівами. Проте всі ми народжуємося людьми, тому робимо помилки, але врешті-решт нас визначають наші вчинки".

Війна — частина нашої пісні. Ми не можемо її відділити. Пісня створювалася під звуки обстрілів і повітряної тривоги. Іноді нам здається, що війна — це ніщо, бо вона стала частиною нашого життя. Але підсвідомо ми завжди в стресі. І покидати країну більш стресово, ніж повернутися сюди, — каже Jerry Heil. 

Нагадаємо, днями Jerry Heil та alyona alyona провели першу репетицію на сцені Євробачення 2024. Друга репетиція представниць України відбудеться сьогодні, 1 травня. Перший півфінал пісенного конкурсу, на якому виступатимуть представниці Україні, проведуть 7 травня. Другий півфінал відбудеться 9 травня, а гранд-фінал — 11 травня.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації