Тепло й дощ: якою буде погода в Києві та області у вихідні

Тепло й дощ: якою буде погода в Києві та області у вихідні Фото: Ігор Кузнєцов/"ТиКиїв"

Вихідними в столиці очукують досить приємну погоду, хоча можливий і невеликий дощ. Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

У суботу, 18 травня, столичне повітря прогріється до +23 градусів. Місцями можливий невеликий дощ. 

У неділю, 19 травня, у Києві стане ще тепліше — стовпчики термометрів піднімуться до +24 градусів. При цьому можуть пройти короткострокові дощі, можливо, з грозами. 

Йде потепління, народжуються юні мухи, які стимулюють котів до фізичних навантажень та вивчення природного довкілля, — написала Діденко.

Нагадаємо, що вже цими вихідними на столичному ВДНГ відкриють басейн просто неба. Температура води там уже цілком придатна для купання — вона становить +24 градуси. 

У Київській області 18 травня буде хмарно без опадів. Вночі температура повітря становитиме від +6 до +11 градусів, удень — від +18 до +23 градусів. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі. 

Раніше "Ти Київ" розповідав 20 атмосферних літніх терас, що працюють у Києві у столиці. На них можна насолодитися довгоочікуваним весняним теплом, гарними краєвидами улюбленого міста та випити келишок ігристого. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації