Термін закриття Дегтярівського шляхопроводу продовжили: нова дата

Термін закриття Дегтярівського шляхопроводу продовжили: нова дата Фото: facebook.com/PavelAvdokushyn/

Термін закриття проїзду Дегтярівським шляхопроводом на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка продовжили до 20 грудня через продовження строків його реконструкції. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

Там розповіли, що строки реконструкції зсунулись через аварію, яка сталася під час реконструкції шляхопроводу наприкінці вересня. Тоді одна з балок, яку встановлювали у проєктне положення, втратила стійкість та обвалила вже встановлені балки.

Водночас у КМДА зазначили, що ліквідацію усіх наслідків аварії здійснювали коштом підрядника. Тож вартість реконструкції шляхопроводу не збільшилась і міський бюджет не зазнав збитків. 

На час реконструкції об'їхати шляхопровід можна за тимчасовими схемами руху.

Дегтярівський шляхопровід

За даними інфраструктурного оглядача Павла Авдокушина, станом на 18 листопада на Дегтярівському шляхопроводі вже забетонували монолітні плити, частково облаштували асфальтове покриття й бортовий камінь на з'їздах, змонтували частину трамвайних шляхів, почали встановлювати нові опори освітлення тощо.

Нагадаємо, у 2024 році на реконструкцію та ремонт основних транспортних розв'язок у Києві планують витратити понад мільярд гривень. А ще близько 300 млн грн піде на добудову метро на Виноградар.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації