У ботсаду Гришка розквітли сакури та магнолії: фото

У ботсаду Гришка розквітли сакури та магнолії: фото Фото: facebook.com/nbg.kiev.ua

У Національному ботанічному саду імені Миколи Гришка почали квітнути сакури та рожеві сорти магнолій. Про це повідомили у соцмережах ботсаду.

Зокрема, на алеї сакур вже квітнуть декоративні вишні сорту "Канзан". Ці дерева з великими махровими квітами — одна з головних сезонних принад ботанічного саду.

Завдяки поточному зниженню температури сакури цвістимуть довше, тому відвідувачі ботсаду зможуть милуватися ними ще приблизно тиждень.  

Поточне пониження температури сприятиме довшому квітуванню, але не баріться — приходьте вже завтра. Маєте в запасі ще наступні вихідні, але не більше, — зазначили у ботанічному саду.

0 / 0

Також в цьому році значно раніше, ніж зазвичай, почали цвісти сорти магнолій з рожевими квітами. Загалом, зазначають у ботсаду, початок цвітіння рослин та інші сезонні події у цьому році дуже зміщені у порівнянні з попередніми роками.

0 / 0

Раніше "ТиКиїв" розповідав, де ще у столиці можна подивитися на цвітіння сакур та магнолій. Окрім ботанічних садів Фоміна та Гришка, ці дерева ростуть також у деяких парках та скверах Києва.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації