У Бучі відкрилася майстерня з пошиття взуття і сумок

У Бучі відкрилася майстерня з пошиття взуття і сумок Фото: Міністерство економіки України

У Бучі відкрилася майстерня, де шиють дизайнерське взуття та сумки. Це стало можливим завдяки урядовій грантовій програмі "Власна справа". Про це повідомили на сайті Міністерства економіки України.

Власниця бізнесу — модельєр-конструктор Світлана Рощенко. Жінка завжди хотіла створювати своє взуття, яке буде ідеально балансувати між комфортом, трендами та красою.

У Бучі відкрилася майстерня з пошиття взуття і сумок
Фото: Міністерство економіки України

Наважитись на відкриття власного виробництва, про яке вона завжди мріяла, допоміг чоловік. Разом вони три роки відкладали кошти та планували створити невеличку майстерню, в якій мала працювати Світлана.

Згодом подружжя дізналося про урядову грантову програму "Власна справа", яка стала справжнім бустом на старті бізнесу, адже дозволила придбати значно більше обладнання та матеріалів і найняти людей. А отже — створити більшу кількість моделей.

У Бучі відкрилася майстерня з пошиття взуття і сумок
Фото: Міністерство економіки України

У вересні Roshenko Shoe Studio відсвяткували відкриття та презентували свою першу лінійку взуття та сумок. Тепер жителі Бучі та Ірпеня можуть замовити там взуття індивідуального пошиття з італійської шкіри преміум якості.

0 / 0

Зазначимо, що зараз триває прийом анкет на всі напрямки грантової програми єРобота. Подача заявки здійснюється через портал "Дія".

Раніше "ТиКиїв" писав, що українське рекламне агентство "розкручує" польський аналог "Дії". Подробиці читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації