У "Дії" може з'явитися функція купівлі квитків до театру: вже йдуть перемовини

У "Дії" може з'явитися функція купівлі квитків до театру: вже йдуть перемовини Фото: Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка

У застосунку "Дія" може з'явитися функція купівлі квитків до театру. Вже стартували перемовини з цього питання між керівництвом Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка та Міністерством цифрової трансформації України. Про це заявив очільник франкового театру Євген Нищук в ефірі телеканалу "Київ".

Головна мета такого нововведення — дати можливість людям купувати квитки онлайн без черг. Також ця функція буде персоніфікованою, що дозволить уникнути шахрайства і перепродажу квитків за великі кошти.

Мені б дійсно дуже хотілося, щоб цей попит і цей ажіотаж мав такі дуже прозорі, чіткі програмні процеси й зручності для наших улюблених глядачів. Для того, щоб вони не просто стояли в черзі, – зазначив Євген Нищук.

Строки впровадження цієї функції поки що невідомі. На початку наступного тижня театрали будуть проводити робочі зустрічі з Міністерством трансформації, під час яких стане зрозуміло, наскільки швидко можна втілити цю ідею у життя.

Раніше "ТиКиїв" писав, що в Київській області запрацював модернізований "Дія.Центр". Які послуги там надають — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації