У "Дії" запустили рекрутинг до Армії дронів: як він працює

У "Дії" запустили рекрутинг до Армії дронів: як він працює Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

У застосунку "Дія" запустили новий сервіс — рекрутинг до підрозділів Армії дронів. Про це повідомили у пресслужбі Мінцифри.

Сервіс дозволяє самостійно обрати військову частину, яка спеціалізується на дронах, без необхідності ходити до ТЦК та проходити ВЛК. Серед доступних вакансій — усе, що пов'язано з дронами. Можна обрати спеціальність оператора дронів, інженера чи члена ремонтної бригади.

Після подання заяви потрапите тільки в той підрозділ, який обрали. Жодного "розподілу" та мобілізації через ТЦК, все вирішуєте ви й на базову військову підготовку йдете з уже підписаним контрактом, — кажуть у Мінцифри.

Як скористатись сервісом

  • Оновити застосунок "Дія";
  • Натиснути "Сервіси" — "Вступити в Армію дронів";
  • Обрати напрям та військову частину.

За результатами розгляду заявника запросять на співбесіду до обраного підрозділу. А після її проходження — підпишуть з ним контракт та відправлять на навчання.

У Мінцифри додають, що підрозділам рекрутинг у "Дії" дасть можливість не лише швидко залучати бійців, але й "забронювати" потрібних кандидатів. Вони можуть запросити бійців до себе без зайвої бюрократії, ТЦК та ВЛК.

Нагадаємо, раніше у "Дії" з'явився сканер штрихкодів, за допомогою якого можна дізнатися, чи нараховується національний кешбек за той або інший товар.

Читай також: "Терміново оформити український паспорт тепер можна на три дні швидше"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації