У "Дії" з'являться ще шість нових послуг, на які чекали українці: подробиці

У "Дії" з'являться ще шість нових послуг, на які чекали українці: подробиці Фото: "ТиКиїв"/Ігор Кузнєцов

Незабаром у застосунку "Дія" будуть доступні ще шість нових послуг, на які чекали користувачі. Про це повідомив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Загалом, за його словами, у роботі команди Мінцифри на різних стадіях реалізації зараз перебувають близько 100 послуг. Там вирішили сфокусуватися на найбільш актуальних та потрібних.  

Які послуги скоро запустять у "Дії"

  1. Відображення дозволу на зброю. У "Дію" підтягнуться відомості про зброю, дозволи на неї, а також буде можливість замовити витяг з Єдиного реєстру зброї. 
  2. "еАкциз". За допомогою цієї послуги кожен зможе перевірити легальність алкоголю або тютюну через "Дію" — інформація про продукцію міститиметься в електронній системі.
  3. Мультишеринг. Користувачі зможуть швидко відправляти копії одразу декількох документів, зокрема довідок.
  4. Розвиток сервісу для бізнесу "еПідприємець". Мінцифри працює над подальшою цифровізацією декларацій та ліцензій для бізнесу. 
  5. Повідомлення про проблеми зі зв'язком. Українці зможуть повідомляти про відсутність зв'язку під час відключень світла. Для цього достатньо буде поставити точку на карті, навіть перебуваючи офлайн. Після появи користувача онлайн інформацію отримає регулятор. 
  6. "Дія.Підпис" для юридичних осіб. Послуга працюватиме, як і звичайний "Дія.Підпис", але створить нові можливості для бізнесу, значно спростить і прискорить роботу установ та компаній.

Федоров зазначив, що частину нових сервісів мають запустити вже дуже скоро, а щодо решти — зараз розв'язують бюрократичні питання.  

Нагадаємо, у міський застосунок "Київ Цифровий" додали нові функції для власників автомобілів, які спрощують контроль за витратами на паркування. 

Читай також: "У "Дії" призупинили бронювання працівників від мобілізації: коли відновлять"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації