У ДТЕК розповіли, чи вимикатимуть сьогодні світло у Києві та області

У ДТЕК розповіли, чи вимикатимуть сьогодні світло у Києві та області Фото: unsplash.com

У Києві та Київській області 17 травня не планують відключати світло протягом дня, до вечірнього піка споживання. Про це повідомили у ДТЕК.

Там розповіли, що, попри вкрай важку ситуацію в енергосистемі, у Києві, на Київщині, Одещині, Дніпровщині та Донеччині до 19:00 обмеження світла не передбачені. Попередньо, стабілізаційні відключення почнуться з 19:00.

Графіки відключень можна подивитись на сайтах ДТЕК у своєму регіоні.

Кияни також можуть слідкувати за графіками у застосунку "Київ Цифровий". Для цього потрібно вибрати опцію "Більше сервісів" — "ДТЕК Світло" та ввести свою адресу.

В разі змін ситуації в енергосистемі, будемо оперативно вас інформувати на нашому телеграм-каналі. Підписуйтесь та поділіться, будь ласка, з родичами та друзями, — кажуть у ДТЕК.

Там додали, що, якщо світло у когось відключили до 19:00, причиною цього може бути локальна аварія. В цьому випадку потрібно повідомити про відключення у чат-боті свого регіонального підрозділу ДТЕК.

Нагадаємо, раніше член наглядової ради "Укренерго" Юрій Бойко заявив, що графіки відключень електроенергії, які запровадили з 14 травня, можуть діяти до серпня-вересня. А взимку дефіцит в енергосистемі буде навіть за теплої погоди.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації