У Києві на свята запустять Різдвяний експрес: дати відправлень

У Києві на свята запустять Різдвяний експрес: дати відправлень Фото: пресслужба Укрзалізниці

У Києві та Львові на зимові свята знову запустять Різдвяний експрес — ретро-поїзд на паровозній тязі. Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Різдвяні експреси курсуватимуть 23, 24, 30 та 31 грудня. У столиці святковий ретро-поїзд відправлятиметься у рейс двічі на день: о 10:27 та о 12:40, а у Львові — о 10:05, о 13:00 та о 15:20.

Пасажирів на пероні зустрічатиме професійний фотограф, який зробить безплатні світлини на фоні історичного паровоза, тому приходити краще хоча б за 30 хвилин до відправлення. Вже у вагонах на гостей чекає розважальна програма для дітей, смаколики та подарунки.

У разі повітряної тривоги поїзд відправлятиметься та курсувати за розкладом, але дитячі заходи перемістяться з перонів у вагони та укриття.

Квитки на Різдвяний експрес вже у продажу — придбати їх можна у застосунку та чат-ботах Укрзалізниці:

  • Для Києва: за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Казковий;
  • Для Львова: за запитом Львів — Львів-Казковий.

30% місць у ретро-поїздах виділили для безплатних поїздок дітей загиблих залізничників, дітей військовослужбовців та інших соціальних категорій.

Нагадаємо, Київська дитяча залізниця відкриває зимовий сезон 2023-2024 та запускає до свят Полярний експрес. У день відкриття сезону поїздки будуть безкоштовними.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації