У Києві оголосили 9 липня днем жалоби

У Києві оголосили 9 липня днем жалоби Фото: facebook.com/ndslohmatdyt

Столична влада оголосила 9 липня днем жалоби у Києві у зв'язку з терористичною ракетною атакою росії на цивільні об'єкти міста. Про це повідомив мер Віталій Кличко. 

У вівторок, 9 липня, у місті приспустять державні прапори на всіх комунальних установах. Також прапори рекомендують приспустити на будівлях державної та приватної форм власності. 

Крім того, 9 липня у столиці будуть заборонені будь-які розважальні заходи. Міська влада звернулася до телеканалів та радіостанцій із проханням внести відповідні зміни до свого мовлення.

Нагадаємо, вранці 8 липня росія здійснила чергову масовану ракетну атаку на Україну. Основною ціллю ворога став Київ — у столиці постраждали корпуси лікарні "Охматдит", житлові будинки, станція метро "Лук'янівська", нежитлові приміщення тощо. А під час повторної атаки постраждав приватний медичний центр у Дніпровському районі, на який впали уламки ракети.

Наразі розбір завалів на місцях влучання російських ракет триває. Попередньо відомо про 20 загиблих, ще майже 100 людей постраждали.

Читай також: "Укрзалізниця безплатно розміщує, годує та перевозить пацієнтів Охматдита"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації