У Києві під час обстрілів чоловік сів за кермо палаючого авто, щоб врятувати чужі машини: відео

У Києві під час обстрілів чоловік сів за кермо палаючого авто, щоб врятувати чужі машини: відео Скриншот відео "Радіо Свобода"

Під час ракетного обстрілу 29 грудня житель Києва врятував чужі машини від займання, сівши за кермо свого автомобіля, що загорівся.

Відео з мужнім вчинком чоловіка, який відвозить своє авто якомога далі від припаркованих поруч машин, з'явилося у столичних телеграм-каналах.

Журналісти "Радіо Свобода" знайшли героя відео. Той розповів, що побачив пожежу з вікна своєї кухні, і подумав, що вибухнув автомобіль з газовим двигуном.

Думав, що газова машина вибухнула. А тут приходжу — від цієї машини моя загорілася. Вона ще трохи почала горіти ззаду. Я відкрив, відключив акумулятор і все. Вскочив у машину — воно темно. Я зверху відкрив, щоб видно було, голову висунув та попер до мийки. Сказали мені: відгони, там загасять, — розповів водій.

Чоловік отримав опіки обличчя, але відмовився від медичної допомоги та запевнив, що почувається нормально, додавши: "Як буде гірше, то піду".

Нагадаємо, вранці 29 грудня росія здійснила чергову масовану атаку ракетами та дронами-камікадзе на Україну. Частина з них була націлена на Київ. У столиці внаслідок обстрілу пошкоджена будівля станції метро "Лук'янівська", бізнес-центр, складські приміщення, є загиблі та поранені.

Також внаслідок атаки у Києві спостерігається погіршення якості повітря через пожежу в Подільському районі.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації