У Києві проведуть двомісячник із благоустрою

У Києві проведуть двомісячник із благоустрою Фото: pixabay.com

У понеділок, 16 вересня, у столиці розпочнеться щорічний осінній двомісячник із благоустрою й озеленення міста. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Заходи охоплять усі райони міста. Кожен район отримає перелік локацій, які найбільше потребують проведення робіт. Серед акцентів — усунення паркувань на зелених зонах, приведення до ладу прибудинкових територій та ліквідація стихійних сміттєзвалищ.

Ми плануємо за ці два місяці виявити найнагальніші проблеми в кожному районі індивідуально, і не лише їх зафіксувати, а насамперед вирішити, — зазначив директор Департаменту територіального контролю Михайло Буділов.

Під час двомісячника комунальники передусім приберуть стихійні сміттєзвалища, очистять історичні будинки від графіті, а також врахують ефективність реагування на звернення до Контактного центру міста Києва 1551 у різних категоріях.

Також у столиці відбудеться загальноміська толока, до якої долучаться представники бізнесу, громадські організації та кияни. Про дату й місце її проведення повідомлять пізніше.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що мешканці столичного Подолу та активісти громадської організації "Притисько-Микільська" почали облаштовувати дзен-парк.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації