У Києві проведуть забіг на підтримку "Охматдиту": як приєднатися

У Києві проведуть забіг на підтримку "Охматдиту": як приєднатися Фото: freepik.com

Киян запрошують взяти участь у благодійному забігу на підтримку дитячої лікарні "Охматдит", яка постраждала від російського ракетного обстрілу. Про це йдеться на сторінці медзакладу у Facebook.

Забіг пов'яжуть із Днем медичного працівника. Мета заходу — зібрати 1 млн грн і допомогти лікарні відновитися після обстрілу.

Внаслідок обстрілу є загиблі люди, багато поранених, зруйновано та пошкоджено корпуси медзакладу, — розповіли представники лікарні.

Долучитися до забігу можуть усі охочі.

Розклад забігу:

  • 10:00 — початок роботи камери схову;
  • 10:45 — розминка;
  • 11:00 — старт дистанції: біг 1 км та 3 км;
  • 12:30 — закриття камер схову.

Попередня реєстрація обов'язкова. Зареєструватися можна за посиланням

Приєднатися до забігу можна з будь-якої точки світу. Для цього потрібно задонатити лікарні "Охматдит" за посиланням, пробігти свій маршрут і опублікувати в сторіс фото з відмітками сторінки "Охматдиту" та фонду "Охматдиту".

  • КОЛИ? 28 липня, 10:00
  • ДЕ? "Урбан-парк" на ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1

Нагадаємо, вранці 8 липня російські війська завдали масований ракетний удар по Києву. В результаті обстрілу були зруйновані або пошкоджені корпуси дитячої лікарні "Охматдит" та інші будівлі у місті. 

У Кабміні пообіцяли, що держава повністю відбудує "Охматдит". На засіданні 9 липня уряд ухвалив рішення спрямувати 100 млн грн з резервного фонду держбюджету на першочергові відновлювальні роботи у лікарні. Ще кілька сотень мільйонів гривень на відбудову "Охматдиту" зібрали українці та бізнес.

Однак історичний корпус дитячої лікарні, який сильно постраждав в результаті ракетного обстрілу 8 липня, планують знести.

Проте столичні активісти виступають проти цього. Вони вважають, що 10 млрд євро, які пообіцяли виділити західні партнери, вистачить на те, щоб відновити корпус №3 лікарні "Охматдит".

Наприкінці липня "Охматдит" оголосив тендер на проведення ремонту в постраждалих корпусах і запросив будівельні компанії доєднатися. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації