У Києві рятують дикобраза, якого знайшли серед мертвих тварин з приватного зоопарку

У Києві рятують дикобраза, якого знайшли серед мертвих тварин з приватного зоопарку Ілюстративне фото: unsplash.com

У столиці рятують життя дикобразу, якого військові знайшли на трасі в іншій області серед мертвих тварин з приватного зоопарку. Про це розповіли у Kyiv Animal Rescue Group.

Напередодні столичним рятувальникам тварин зателефонувала волонтерка з Умані. Вона розповіла, що автомобіль з військовими зупинився на трасі біля Гайсина у Вінницькій області — їхню увагу привернули дивні звуки. Військові пішли подивитись, що відбувається, та побачили складених на купу мертвих тварин. Поряд з ними був ще живий дикобраз, а у кущах неподалік лежала стара іржава клітка.

Дикобраза, у якого була велика рана на шиї, зловили, посадили у клітку та доправили до волонтерки благодійного фонду "Серце друга" в Умань. А вже вона звернулась до Київської команди порятунку тварин. Ті забрали поранену тварину та відправили її у ветклініку для надання медичної допомоги. Зараз вона проходить лікування.

Водночас волонтери з "Серця друга" з'ясували, що на тому місці, де знайшли дикобраза, був занедбаний приватний зоопарк. Від нього залишились тільки порожні клітки та один дуже худий півень. 

Усі матеріали щодо цього випадку передали в зоозахисну організацію UAnimals для подальшого з'ясування обставин, адже йдеться про жорстоке поводження з тваринами.

Нагадаємо, раніше волонтери Kyiv Animal Rescue Group врятували бобра, який потрапив до сміттєвої ями на березі Київського моря і майже добу в ній проплавав.

Читай також: "У Києві проведуть наймасштабніші в Україні дні адопції тварин"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації