У Києві спростили онлайн-процедуру оформлення вивісок: деталі

У Києві спростили онлайн-процедуру оформлення вивісок: деталі Фото: kyivcity.gov.ua

У Києві спростили онлайн-процедуру оформлення вивісок — розробили нову версію онлайн-сервісу для подання повідомлень про розміщення вивіски. Про це повідомив заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень у сфері цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Петро Оленич.

Цей сервіс значно спрощує процедуру подання документів, адже тепер заяви та необхідні документи можна подати в електронному вигляді через оновлений портал. Київ став першим містом в Україні, яке впровадило такий онлайн-сервіс для бізнесу, — зазначив Петро Оленич.

Вхід до системи здійснюється за допомогою електронного цифрового підпису, статус поданої заявки можна відстежувати онлайн, обмін документами відбувається у цифровому форматі.

Щоб скористатися новою версією онлайн-сервісу, достатньо перейти на офіційний портал за посиланням. Новий сервіс дасть змогу зекономити час на оформленні вивіски. 

В ньому представлена детальна інформація про правила та вимоги до розміщення вивісок. До того ж, залишилися зручні функції, які були доступні користувачам до оновлення: відстеження статусу заявки, цифровий обмін документів, реєстрація через електронний цифровий підпис. Бізнес може оформити вивіску свого закладу без відвідування ЦНАП, — розповіла начальниця Управління з питань реклами КМДА Оксана Поліщук.

Після перевірки Управлінням з питань реклами відповідності поданих документів вимогам заявник отримує рішення разом із документами безпосередньо у своєму особистому кабінеті на порталі. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_1490.JPG - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації